Ezt a hirdetést archiválták.

TCA Captain Pack X Airbus Edition, PC, Xbox Series X|S, 2x USB-A, 1x USB-C, Kék joystick szett - THR

Budapest
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12407450
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
AZ IGAZI AIRBUS VEZÉRLŐK INSPIRÁLTÁK​

Az ikonikus Airbus oldalsó botkormány és quadrant, inspirálta 1:1 arányú ergonomikus replika, a TCA Captain Pack X Airbus Edition hivatalos Xbox Series X|S licenccel rendelkezik és egyedi repülési élményt biztosít.

TCA AIRBUS TERMÉKVÁLASZTÉK  XBOX-HOZ​

Az új Termékcsalád Elosztóval kihasználhatod az egyszerűbb csatlakoztatást Thrustmaster termékcsalád szoftver támogatással, és Xbox Series X|S kompatibilitással! Egyetlen egy USB kábellel csatlakozik PC-hez vagy konzolhoz!

AZ AIRBUS OLDALSÓ BOTKORMÁNY ÜTŐS VÁLTOZATA​

Élvezd az ideális kényelmet és megnövelt precizitást repülés közben, a hatékonyabb gázkarnak és új érintőkapcsoló gomboknak köszönhetően. A joystick alapjába épített gázkar rendelkezik tolóerő-visszafordító funkcióval, amely egyedi funkció utasszállítón és a tökéletes leszállást hivatott segíteni.

ÚJ FORMATERVEZÉS ÉS CSATLAKOZÁS​

Az átdolgozott  TCA Sidestick X Airbus Edition stabilabb és újonnan integrált csatlakozókkal rendelkezik, beleértve a 2x USB-A portot a termékcsaládhoz, 1x USB-C portot a tápegységhez és egy jack aljzat a headset-hez. Egy szempillantás alatt tudsz Xbox-ról PC-re váltani.

TELJESKÖRŰ QUADRANT FUNKCIÓK​

A teljes TCA Quadrant Airbus Edition a 4 tengelynek és 31 ergonomikus fizikai gombnak (beleértve 13 virtuális gombot PC-én) köszönhetően hihetetlenül élethű és magával ragadó játékélményt nyújt, így az irányítás és leszállás gyerekjáték. ​

Airbus utasszállító replika irányítók (A320neo típus), melyekkel igazán élethű élmény lesz a quadrant gázkar gombok, módválasztók (detent) és egyéb irányítók használata — így igazi  repülőgép kapitánynak érezheted magad.

AIRBUS INSPIRÁLTA IKONIKUS FUNKCIÓK​

Legyél igazi Kapitány az egyedi Airbus inspirálta quadrant-ba integrált funkciókkal, mint az: aerodinamikai fék, fékszárny vezérlőkar, futómű vezérlőkar vagy állóhelyzeti fék funkció. Ezekkel az intuitív irányítókkal értékes időt spórolhatsz meg, hogy az egyéb „csekklistán” található feladatokra koncentrálhass.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest