Logitech G920 Driving Force, PC / Xbox, ASTRO A10 Fejhallgatóval, Pedálok, Fekete kormány szett

115 389 Ft
Budapest
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12407465
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A G29 Driving Force a legmegbízhatóbb autóverseny-szimulátor a legújabb Playstation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 és PC játékkonzolokhoz.

A G29 modell kettős visszacsatolású motorral, spirális sebességváltóval, valamint tisztább és csendesebb kormányzással rendelkezik. A rozsdamentes acél váltófülek a kormány mögött helyezkednek el, az RPM LED-jelzők pedig lehetővé teszik a könnyű átállást anélkül, hogy elvonnák a figyelmet a monitorról. A különálló pedálos egység természetes, érzékeny vezérlést biztosít nemlineáris fékpedállal.

A bőrből és rozsdamentes acélból készült elemek révén a G29 Driving Force úgy készült, hogy tartós legyen, és kényelmes legyen a felhasználók számára. A kormánykerék markolatrendszere lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse az asztalra vagy a játékosoknak szánt versenyülésekre, csökkentve az agresszív vezetési manőverek utáni ütéseket és sérüléseket.

KÉTMOTOROS MŰTERHELŐS TECHNIKA

Érezze az abroncsokat minden kanyarban és mindenféle terepen. Érezze nagyon pontosan az alul- és a túlkormányzás miatti farolást. Érezzen meg minden súlypontváltozást vagy gumiabroncs-megcsúszást és az azokat okozó útviszonyokat. Az erőteljes kétmotoros műterhelő valósághűen szimulálja az erőhatásokat, hogy azonnal és pontosan reagálhasson.

VERSENYAUTÓSZERŰ KIALAKÍTÁS

A Driving Force elviseli a versenyhelyzetek terhelését, és hosszan tartó megbízhatóságot nyújt. A kormánytengelyhez erős acél golyóscsapágyakat használtunk. A kormányra szerelt rozsdamentes acél váltókarok és a pedálok megnyomáskor kiváló érzést nyújtanak. A kormánykereket jó minőségű, kézzel készített bőr borítja, ami nagy teljesítményű sportkocsi érzetét kelti. Markolja meg az autó kormányát a még valósághűbb, kényelmesebb és hosszan tartó versenyélmény eléréséhez.

A KORMÁNYKERÉKRE SZERELT KEZELŐSZERVEK

Minden kezelőszerv könnyen elérhető helyen található. A digitális irányítópult, a gombok és a kormányra szerelt váltókarok mind be vannak építve a kormánykerékbe. A kormánykerék közepe fölötti LED jelzőfények pontosan mutatják, hogy mikor kell felfelé vagy lefelé váltani, így anélkül tarthatja fenn a legnagyobb sebességet, hogy le kellene vennie a szemét a pályáról. A kormány elején elhelyezett 24 állású kiválasztó tárcsa és +/– gomb segítségével tovább finomhangolhatja vezetési beállításait.

900º-OS ELFORDULÁS

A Driving Force kormány két véghelyzet közötti 900º-os elfordulása azt jelenti, hogy két és fél fordulatnyit forgathatja a kormánykereket. Ez ugyanannyi, mint amennyit a valódi autók kormánykerekei forognak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest