Pandora stílusú alap karkötő, rozsdamentes acél - 20 cm - Maria King

3 096 Ft
Taksony
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11985207
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pandora stílusú alap karkötő, rozsdamentes acél - 20 cm.



Méret: 20 cm, charmok tehetők rá. Kiváló kivitelezés, jó minőségű anyag felhasználásával.



Kb. 3 mm vastag, 20 cm hosszú, csat: 10x10 mm.



Anyaga 304 rozsdamentes acél.



A Pandora stílusú alap karkötő tökéletes választás a charmok gyűjtésére és remek ajándék nőknek.Rrozsdamentes acélból készült, ezért erős és tartós, így hosszú ideig viselhető lesz anélkül, hogy elveszítené az eredeti fényét.



A 20 cm hosszú karkötő ideális az átlagos méretű csuklóra. Az ezüst színű kivitelezés elegánssá teszi a karkötőt, ami bármilyen ruhához és stílushoz tökéletesen illik.



A fő vonzereje ennek a karkötőnek a charmok gyűjtése. A Pandora stílusú charmok különlegessé és személyessé teszik a karkötőt. A charmok különböző témákkal és mintákkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és ízlésének megfelelőt. Ezek a charmok könnyen felakaszthatóak a karkötőre, így alakíthatod a kinézetét és történetét.



Ez a rozsdamentes acélból készült Pandora stílusú alap karkötő a tökéletes választás, ha valami különlegeset és személyre szabottat keresel. A charmok gyűjtése és az egyedi karkötő kinézetének létrehozása garantáltan felejthetetlen élmény lesz mind az ajándékozónak, mind az ajándékozottnak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony