JustfitMe Confidence otthoni EMS csomag (XL méret)

759 000 Ft
Eger
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8742138
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hozd el a stúdióélményt otthonodba!








A JustfitMe Confidence olyan EMS (elektromos izomstimulációs) eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz és heti két-háromszor 20 percet edzhetsz vele ott, ahol szeretnéd, legyen az irodádban, otthon, vagy akár a szabadban. Használd alakformáláshoz, fogyáshoz vagy akár a teljesítményed fokozásához. Bevetheted még prevenciós és rehabilitációs edzésre is, amennyiben a kezelőorvosod jóváhagyta.












Az EMS szó az angol Electro Muscle Stimulation rövidítése, ami magyarul Elektromos Izomstimulácíót jelent. Az EMS edzés egy EMS eszköz által történő egésztestes edzésmódot jelent. Maga a technológia évtizeddekkel ez előttre nyúlik vissza, amikor először még csak rehabilitációs célokra használták, különböző izomcsoportok regenerációjára. Később a hatásossága miatt a versenysport és fitnesz szektor is átvette a technológát, és továbbfejlesztve elérhetővé tette az összes izomcsoportot egyidőben megcélozni képes EMS edzést.






Stílusos New Generation Hybrid ruha


A New Generation Hybrid EMS ruhát, mintha rád szabták volna. Élvezd a teljes szabadságot edzés közben. Passion, Confidence, Obsession vagy Venom? Válaszd az uniszex ruhák közül, amelyik a legjobban illik hozzád!






Tartósság


Heti 2-3 erő-edzéssel és 2 kardioedzéssel számolva egy év alatt 208-szor edzhetsz. A ruha anyagának kiválasztásakor legfőbb szempontunk az volt, hogy ennek az igénybevételnek megfeleljen.






JustfitMe vezérlő


Ez a kis eszköz a JustfitMe EMS rendszer agya. Csatlakoztasd a ruhához, indítsd el az applikációt, és már kezdheted is az edzést. A JustfiMe 11 izomcsoportot tud egyidőben megdolgoztatni.






JustfitMe app


Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Playből vagy App Store-ból.
























Legfőbb előnyök










Izomformálás










Hatékonyabb edzés







Egészségmegőrzés







Diétával kombinálva gyorsabb fogyás







Jobb testtartás







Jó közérzet











Hogyan működik az EMS technológia





A hagyományos erősítő edzés során az agy bioelektromos impulzusokat küld, amelyek összehúzódásra késztetik az izmokat. Azonban nem minden izomnak van kifinomult kapcsolata az aggyal, így ezeket nehezebb aktiválni és kevésbé fejlettek. Emiatt nem vagyunk képesek teljes erőbedobással edzeni, bármennyire is szeretnénk.



Az EMS (elektromos izomstimuláció) gyenge elektromos impulzusai azonban közvetlenül stimulálják a mélyizmokat, megtévesztve testünk természetes reakcióit, ezáltal megdolgoztatva izomzatunk majdnem 100%-át.



Az EMS teljesen biztonságos edzésforma, amelyet már régóta alkalmaznak orvosi és rehabilitációs célokra is.








Viselés közben is edz





Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy edzőterembe járj vagy több órán át sportolj? Használd arra a pihenőidőt, hogy formában maradj! Fogyj és építs izmot miközben kikapcsolódsz, alszol vagy tévét nézel. Nincs több kifogás a hasi elhízásra!


















JustfitMe Ace Powerkit egyéni EMS csomag adatlapja








• Elem típusa


Li-ion





• Felhasználás típusa


Otthoni felhasználásra





• Kommunikáció típusa


Wifi





• CRM rendszer


Helyi





• Állványról levehető kezelőfelület (edzés közben)


Igen





• Eszköz hordozhatóság


Teljes





• Jótállás


3 év kiterjesztett





• Elektróda anyag


Textil





• EMS kezelőfelület


Okostelefon





• EMS kezelőfelület kijelzőméret (inch)


Flexibilis





• EMS állvány


Nem





• EMS vezérlő


1 db Click-on Me





• Ingyenes basic EMS használói kurzus


Igen





• EMS csatornák száma


11





• Technológia ruhák száma


1 db New Generation Hybrid ruha





• Operációs rendszer


iOS / Android Mobile





• Cserélhető elektródák


Igen





• Vizező flakon


1





• Kezdő csomagban egyszerre tartható edzések száma


1





• Ruha fertőtlenítő (opcionális)


Igen





• A technológia ruha kábellel és elektródákkal együtt mosható


Igen





• Maximálisan egyszerre tartható edzések száma


1





• Training modes


8 preset





• Training possibilities


3x30 min Strength, max. 1 hour/day other training





• Vizezőállvány


Nem





• Ruha súlya (kg)


1.5





• Vezérlő mérete


115



















Az EMS technológia bemutatása - hogyan kerül űrtechnológia a nappaliba?




Ami igaz, az igaz, elég hosszú út vezetett idáig. Az elektromos izomstimuláció nem új keletű találmány, már az 1700-as években elkezdték kapizsgálni, hogy az emberi test - sajnos - gond nélkül vezeti az áramot. Pár évtizeddel később Luigi Galvani boncolt békákat egzecíroztatva felfedezte az elektromos erők és az izommozgás közti kapcsolatot. A technológia tökéletesítésére az űrkutatás fejlődésével egy időben került sor, hiszen valamilyen úton-módon meg kellett akadályozni az űrhajósok izomzatának leépülését, ami a zéró gravitáció természetes velejárója. Az izmok külső, mesterséges stimulációja kézenfekvő megoldásnak tűnt. Persze nem sokáig maradt légüres térben a találmány, az orosz élsport egyből meglátta benne a fantáziát, hisz az EMS-sel rövid időn belül komoly teljesítménynövekedés érhető el. Természetesen a technológia inkább kiegészítője, mintsem helyettesítője a rendszeres sportnak, hiszen ez utóbbi tevékenység számos egyéb, pozitív élettani hatással bír. Az EMS-nek az orvosi rehabilitációban is jó hasznát vették, pontosabban veszik mind a mai napig, a sportsérülések, balesetek, izombénulással járó állapotok utáni felépülés elősegítésében. A 90-es évektől a technológia nemcsak sport- és rehabilitációs célokat szolgált, hanem egyre nagyobb teret hódított a fitneszközpontokban, illetve a szépségszalonokban, ahol a kuncsaftok nem ritkán narancsbőrig vetkőztek.






Az EMS technológia élettani hatásai



Mi köze az elektromos áramnak az izmokhoz?

Agyunk elektromos impulzussal bírja működésre vázizmainkat, ebbe a folyamatban lehet az EMS segítségével büntetlenül - külső impulzusokat alkalmazva - beavatkozni. A kiszemelt izom közelébe elektródákat helyezünk, melyek segítségével az akaratlagoshoz hasonló izom-összehúzódást produkálhatunk. Mivel egyszerre jóval több izomra hathatunk, az izommunka is jelentősebb, azaz rövid időn belül látványos eredményt érhetünk el, anélkül, hogy megerőltetnénk magunkat.






Viszlát narancsbőr!

Az izommunka vérbőséggel jár, mely serkenti a nyirokkeringést, így a rossz vérellátású, narancsbőrös területek keringése kissé észhez tér. Azért az EMS hatását kiegészítő, rendszeres testmozgásról és a méreganyagok, zsírok kiürülését elősegítő, fokozott folyadékbevitelről se feledkezzünk el!






Az EMS-hez az izmok is görcsösen ragaszkodnak

Az EMS technológia sportolók és sérülést, balesetet szenvedett emberek számára életet, pontosabban izmot menthet. A stimuláció hatására bekövetkező izom-összehúzódás hőtermelődéssel jár, ez serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az izmok tápanyag- és oxigénellátottsága megnő, a salakanyagok pedig elegánsan távozhatnak a nyirokkeringésen keresztül. Az EMS-nek köszönhetően az izommerevség, izomgörcs gyorsabban oldódik, az izomrostok pedig könnyebben regenerálódnak.






Te pihensz, az izmaid dolgoznak

Az elektromos izomstimuláció akkor is jól jön, ha egy sérülésből kifolyólag valakit pihenésre ítél kezelőorvosa. Az EMS-sel az ízületek megterhelése nélkül edzhetjük izmainkat, így a láblógatás nem megy az izomtömeg rovására.





Az EMS technológia fő felhasználási területei




ízületkímélő izomerősítés (rehabilitáció meggyorsítása)


izomregeneráció


alakformálás


zsírégetés


fogyás elősegítése


állóképesség fokozása










Az Ön böngészője nem támogatja a HTML5 videókat.






Figyelmeztetés:


Az EMS edzés ellenjavallatai


Az EMS edzés egy nagyon intenzív mozgásforma, ezért bizonyos egészségügyi feltételek fennállása esetén körültekintően kell eljárni.



Abszolút ellenjavallatok:

Ezen körülmények fennállása esetén nem lehet alkalmazni az elektromos izomstimulációt.



Relatív ellenjavallatok:

Az elektromos izomstimuláció nem alkalmazható adott testrészen, ha a relatív ellenjavallat fennáll. Más testrészeken azonban alkalmazható az EMS edzés.





Vírusos vagy bakteriális fertőzések


Rákos megbetegedések


Tuberkulózis


Szív-és érrendszeri megbetegedések, előrehaladott érelmeszesedés


Vérzékenység, zúzódások, hematóma


Komplex neurológiai betegségek


Bőrérzékenység


Szívbillentyű-rendellenességek


I. típusú cukorbetegség


Várandósság


Epilepszia


Hasi- és lágyéksérv




Cikkszám: JF-ME-CONFIDENCE-XL

Vonalkód: JF-ME-CONFIDENCE-XL




Vásárold meg most szuper áron JustfitMe Confidence otthoni EMS csomag (XL méret) termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • JustfitMe Obsession otthoni EMS csomag (XL méret)
    Eger
    Hozd el a stúdióélményt otthonodba! A JustfitMe Obsession olyan EMS (elektromos izomstimulációs) eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz és heti két-háromszor 20 percet edzhetsz vele ott, ahol szeretnéd, legyen az irodádban, otthon, vagy akár a szab...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 14 órája
    759 000 Ft
  • JustfitMe Passion otthoni EMS csomag (XL méret)
    Eger
    Hozd el a stúdióélményt otthonodba! A JustfitMe Passion olyan EMS (elektromos izomstimulációs) eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz és heti két-háromszor 20 percet edzhetsz vele ott, ahol szeretnéd, legyen az irodádban, otthon, vagy akár a szabad...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 14 órája
    759 000 Ft
  • JustfitMe Venom otthoni EMS csomag (XL méret)
    Eger
    Hozd el a stúdióélményt otthonodba! A JustfitMe Venom olyan EMS (elektromos izomstimulációs) eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz és heti két-háromszor 20 percet edzhetsz vele ott, ahol szeretnéd, legyen az irodádban, otthon, vagy akár a szabadba...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 14 órája
    759 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger