Herzog hr-2006: fekete kőbevonatú kuszkuszfazék - 5l

19 000 Ft
Jánkmajtis
2 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322827
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Növelje a főzés élményét a Herzog HR-2006 Fekete kőbevonatú kuszkuszfazékkal - 5L, amely sokoldalú és kiváló minőségű kiegészítője minden konyhának. Ez a prémium alumíniumból precízen megmunkált kuszkuszfazék optimális hőeloszlást biztosít az egyenletes főzéshez, és minden alkalommal ízletes eredményt ígér. Innovatív márvány tapadásmentes bevonata nemcsak megakadályozza az ételek odaragadását, hanem megkönnyíti a könnyű tisztítást is, így az ételkészítés gyerekjáték lesz.

A Herzog HR-2006 kuszkuszfazék a kényelem jegyében készült, és minden hőforrással kompatibilis, beleértve a gáz-, kerámia-, indukciós és elektromos hőforrásokat is, így rugalmasan segítve a kulináris kalandokat. Az edzett üvegfedél lehetővé teszi, hogy a fedő felemelése nélkül is nyomon követhesse a főzés folyamatát, így biztosítva, hogy a kuszkusz tökéletesen tökéletesre főjön. A PFOA- és ólommentes kialakításnak köszönhetően nyugodt lehet a tudat, hogy ételei biztonságosan és egészségesen készülnek.

A Herzog HR-2006 kuszkuszfazék funkcionális előnyei mellett elegáns dizájnjával és esztétikai megjelenésével eleganciát sugároz. Akár egy kiadós családi vacsorát készít, akár vendégeket fogad, ez az edény egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz a konyhai dekorációnak. Kényeztesse magát és szeretteit ízletes házi kuszkuszos ételekkel a Herzog HR-2006 Fekete kőbevonatú kuszkuszfazék - 5 liter, a stílus és a funkcionalitás tökéletes ötvözete.

Tulajdonságok:


Premium kivitel: Ez azt jelzi, hogy a kuszkuszfazék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot a konyhában. Arra utal, hogy az edényt úgy építették, hogy tartós legyen, és ellenálljon a rendszeres főzés megpróbáltatásainak.


Sokoldalú kompatibilitás:Ez a tulajdonság kiemeli, hogy az edény különböző hőforrásokon használható, beleértve a gáztűzhelyeket, kerámia főzőlapokat, indukciós tűzhelyeket és elektromos tűzhelyeket. Ez azt jelenti, hogy az edény rugalmasságot kínál a főzési lehetőségek terén, kiszolgálva a különböző konyhai beállításokat.


Nagy kapacitás: Az edény nagy méretére utal, jelezve, hogy jelentős mennyiségű étel tárolására alkalmas. Ez a tulajdonság arra utal, hogy az edény alkalmas nagyobb csoportra való főzésre vagy az ételek előzetes elkészítésére.


egyenletes hőeloszlás: Ez azt jelenti, hogy az edény egyenletesen osztja el a hőt a felületén, biztosítva, hogy az ételek egyenletesen, forró pontok nélkül süljenek meg. Ez azt sugallja, hogy az ebben az edényben főzött ételek egyenletesen tökéletesre sülnek.


Non-Stick bevonat:Ez azt jelenti, hogy az edény speciális bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az ételek a felületéhez tapadjanak. Ez a tulajdonság megkönnyíti a főzést és a tisztítást, mivel az ételek könnyedén lecsúsznak a fazékról, így nem kell túlzottan olajozni vagy súrolni.


Temperált üvegfedél: Arra utal, hogy a fazék fedele edzett üvegből készült, amely tartós és hőálló. A gőzszellőzőnyílás jelenléte lehetővé teszi a felesleges gőz távozását, megakadályozza a fedél bepárásodását, és lehetővé teszi a főzés folyamatának könnyű nyomon követését.


Kényelmes fogantyúk:Ez arra utal, hogy az edény fogantyúi úgy vannak kialakítva, hogy főzés közben hűvösek maradjanak, így kényelmes tapintásúak és könnyen megfoghatók. Ez a tulajdonság biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelhetőséget, még akkor is, ha az edény forró.


PFOA-Free Construction: Jelzi, hogy az edény nem tartalmaz perfluoroktánsavat (PFOA), egy potenciálisan káros vegyi anyagot, amely gyakran megtalálható a tapadásmentes bevonatokban. Ez a tulajdonság biztosítja a felhasználókat arról, hogy az edényben biztonságosan lehet főzni, és nem jelent egészségügyi kockázatot.


Elegáns design: Arra utal, hogy az edény stílusos és kifinomult megjelenésű, esztétikai értéket adva a konyhának. Ez a tulajdonság arra utal, hogy az edény nem csak funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó, javítva a főzőhely általános megjelenését.


Multifunkcionális: Az edény sokoldalúságára utal, jelezve, hogy a kuszkusz mellett számos étel elkészítéséhez használható. Ez a funkció arra utal, hogy az edény sokoldalú konyhai eszköz, amely képes a különböző főzési feladatok és receptek könnyed kezelésére.


Specifikációk:


Márka: Herzog

Anyag: Alumínium

Szín: Fekete

Bevonat: Fekete kőbevonat, kiváló minőségű Greblon C3+ bevonat

Térfogat: 5 liter


Fedél anyaga: Edzett üveg

Fogantyú anyaga: Hőálló műgyanta

Biztonsági jellemzők: Kadmium-, PFOA- és ólommentes kivitel

Kompatibilitás: Mosogatógépben mosható

Hőforrások: Gáz, kerámia, indukciós, elektromos

.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Bemutatjuk a Herzog HR-2409 Fekete kőbevonatú kuszkuszfazék - 9L, a tökéletes konyhai társ a nagy adagok finom kuszkusz és más ételek elkészítéséhez. A prémium minőségű alumíniumból készült és tartós fekete kőbevonattal bevont tágas edény kivételes h...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 hete, 3 napja
    19 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis