Ezt a hirdetést archiválták.

Herzog hr-2613: 28 cm-es grill serpenyő aroma gombos fedéllel

Jánkmajtis
2 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 10l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző kirándulásokon vagy sportolás közben . TART...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 6 órája
    3 100 Ft
  • Jánkmajtis
    20l víztaszító táska - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 6 órája
    3 600 Ft
  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 30l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓS -...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 6 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    SELF-ASSEMBLING POP-FELHÚZHATÓ STRANDSÁTOR 2 SZEMÉLYRE SZúnyoghálóval 150x120x110cm PROTECTION - hatékonyan véd a túlzott napsütés ellen, szél és az eső ellen. Ez rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot s...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 6 órája
    9 500 Ft
  • Jánkmajtis
    KERTI/PARADI FEKVŐ PÁRNASZÉK Összecsukható PÁRNASZÉK GRAVITY REINFORCED SOFT A kerti/parti nyugágy ideális a kertbe, a teraszra, a strandra vagy az erkélyre. Nagyon szép, kényelmes és masszívan készült, kiváló pihenést biztosít. A váz megerősített, k...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 6 órája
    34 500 Ft


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322825
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-[------] cm-es grillserpenyőt Aroma gombos fedéllel, egy professzionális minőségű kulináris alapanyagot, amelyet úgy terveztek, hogy felemelje a főzés élményét. A kiváló minőségű alumíniumötvözetből precízen megmunkált grillserpenyő kivételes tartóssággal és méretstabilitással büszkélkedhet, így hosszú élettartamot biztosít konyhai arzenáljában.

A HR-2613 tapadásmentes "kőszerű megjelenésű" bevonattal ellátott grillserpenyő megőrzi az ételek természetes ízét, miközben lehetővé teszi a húsok sütését hozzáadott zsírok vagy olajok nélkül. A 28 cm átmérőjű és 4,5 cm magas grillserpenyő bőséges helyet kínál a különböző hozzávalók tökéletes grillezéséhez.

A serpenyő 2,0 mm-es, masszív teste és 5,0 mm-es alja egyenletes hőeloszlást biztosít, így minden alkalommal egyenletes sütési eredményt érhet el. Ergonomikus bakelit fogantyúja kényelmes fogást biztosít, míg a préselt alumíniumszerkezet könnyűvé és könnyen manőverezhetővé teszi.

A HR-2613 a kényelem jegyében készült, kerámia-gránit tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely PFOA mentes, ellenáll a karcolásoknak és a magas hőmérsékletnek. A gőznyílással ellátott edzett üvegfedél lehetővé teszi a főzés folyamatának nyomon követését, miközben lezárja az ízeket és a nedvességet. Ez a grillserpenyő minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, így ez a grillserpenyő a tökéletes eszköz az ízletes és egészséges ételek könnyű elkészítéséhez.

Tulajdonságok:


Professzionális minőségű: Ez azt jelzi, hogy a grillserpenyő nem csak otthoni konyhákba való, hanem megfelel a profi szakácsok szabványainak is, így biztosítja, hogy a szigorú főzési igényeket is kezelni tudja, és folyamatosan kivételes eredményeket produkál.

Elősített aromamegmaradás: Az innovatív Aroma Knob fedőfunkció biztosítja, hogy az ételek gazdag ízei és csábító aromái a sütés során megmaradjanak, így minden alkalommal ízletes és aromás ételeket kapunk.


Egészséges főzés: Azáltal, hogy a húsokat hozzáadott zsírok és olajok nélkül grillezhetjük, ez a funkció elősegíti az egészségesebb főzési szokásokat. Lehetővé teszi, hogy csökkentett zsírtartalommal élvezhesse a finom grillezett ételeket, hozzájárulva ezzel a kiegyensúlyozott étrendhez és az egészségesebb életmódhoz.


Tágas méretek: Tágas méretének köszönhetően a serpenyő rengeteg helyet kínál a különböző hozzávalók egyidejű grillezéséhez, így ideális a családok vagy összejövetelek ételeinek elkészítéséhez. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy hatékonyan főzzön nagy adag ételeket, így időt és fáradságot takaríthat meg a konyhában.


Alumíniumötvözetből készült konstrukció: Az alumíniumötvözetből készült konstrukció optimális hőeloszlást biztosít a serpenyőben, ami egyenletes sütést és egyenletes eredményeket eredményez. Emellett a méretstabilitás azt jelenti, hogy a serpenyő idővel megőrzi alakját és teljesítményét, így hosszú élettartamot biztosít.


Bakelit fogantyú: A bakelit fogantyút úgy tervezték, hogy főzés közben hűvös maradjon, kényelmes és biztonságos fogást biztosítva. Ez az ergonomikus kialakítás biztosítja a biztonságos kezelést, és csökkenti a balesetek vagy égési sérülések kockázatát főzés közben.


Kerámia-gránit bevonat:A kerámia-gránit bevonat számos előnyt kínál, többek között PFOA mentes, karcálló és magas hőmérsékletnek is ellenáll. Ezáltal a serpenyő biztonságos és tartós, így Ön magabiztosan főzhet, és nyugodtan élvezheti a tudat, hogy edényei a legmagasabb minőséget képviselik.


Temperált üvegfedél: Az edzett üvegfedél lehetővé teszi, hogy a fedő felemelése nélkül is nyomon követhesse a főzés folyamatát, a hő és a nedvesség a serpenyő belsejében marad, így ízletes és zsenge eredményt érhet el. Tartóssága és törésállósága hosszú távú teljesítményt és biztonságot biztosít a konyhában.


Változatos kompatibilitás: A serpenyő kompatibilitása minden típusú főzőlappal, beleértve az indukciósat is, sokoldalúságot és kényelmet biztosít a különböző konyhai beállításokkal rendelkező felhasználók számára. Ez a funkció biztosítja, hogy a serpenyőt bármilyen tűzhelyen használhatja, így a főzési környezetek széles skáláján alkalmazható.


Egyszerű karbantartás: A serpenyő mosogatógépben mosható kialakítása révén a főzés utáni takarítás gyerekjáték. Egyszerűen tegye be a mosogatógépbe, és máris tisztán és újra használatra készen kerül elő, így időt és energiát takaríthat meg a kézi tisztítási feladatokkal. Ez a funkció fokozza az általános kényelmet és használhatóságot



Specifikációk:


Márkanév: Herzog

Szín: Fekete

Anyag: Sajtolt alumínium

Fogantyú anyaga: Bakelit

Fedél: Edzett üveg, aromakapcsolóval

Átmérő: 28 cm

Magasság: 4.5cm

Testvastagság: 2.0mm

Aljvastagság: 5.0mm

Bevonat: Kerámia-gránit bevonat, tapadásmentes, PFOA mentes

Kompatibilitás: Alkalmas minden típusú tűzhelyhez, beleértve az indukciósat is

.

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis