Monster Hunter Rise + Sunbreak (NSW) játékszoftver - Nintendo

23 767 Ft
Budapest
4 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644113
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Monster Hunter Rise

Nézz szembe a kihívással és csatlakozz a vadászathoz! A Monster Hunter Rise-ban, a díjnyertes és legkelendőbb Monster Hunter-sorozat legújabb részében vadász leszel, vadonatúj pályákat fedezhetsz fel, és különféle fegyvereket használhatsz, hogy egy teljesen új történet részeként félelmetes szörnyekkel vess véget. A PC-s kiadás számos további vizuális és teljesítménynövelő optimalizációt is tartalmaz.



 

Vad szörnyek egyedi ökológiával

Vadássz le rengeteg, egyedi viselkedésű és halálos kegyetlenségű szörnyeteget. A klasszikus visszatérő szörnyektől kezdve a japán folklór által inspirált, teljesen új lényekig, köztük a zászlóshajónak számító wyvern Magnamaloig, gondolkodnod kell, és el kell sajátítanod egyedi hajlamaikat, ha reméled, hogy elnyerheted a jutalmakat!

Válassz fegyvert és mutasd meg képességeidet

Forgass 14 különböző fegyvertípust, amelyek egyedi játékstílust kínálnak, közelről és távolról egyaránt. Támadj és csapj le keményen a pusztító Nagy Karddal; intézd el a szörnyeket stílusosan az elegáns Hosszú Karddal; válj halálos pengék örvényévé a gyors Kettős Pengékkel; rohamozz a büntető Lándzsával; vagy célozz távolról az íjjal és az íjpuskával. Ez csak néhány a játékban elérhető fegyvertípusok közül, ami azt jelenti, hogy biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb játékstílust.

Vadászd, gyűjts és készítsd el magad a tápláléklánc csúcsára.

Minden egyes szörny, amelyre vadászol, olyan anyagokat biztosít, amelyek segítségével új fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és fejlesztheted a meglévő felszerelésedet. Menj vissza a terepre, és vadássz még vadabb szörnyekre, hogy még jobb jutalmakat szerezz! Fegyvert bármikor cserélhetsz bármelyik felszerelésdobozban, így a lehetőségek határtalanok!

Vadássz egyedül vagy csapatban, hogy legyőzzétek a szörnyeket.

A Hunter Hub többjátékos küldetéseket kínál, ahol akár négy játékos is összeállhat, hogy együtt vegyék fel a harcot a célpontokkal. A nehézségi skálázás biztosítja, hogy akár szólóban, akár teljes négyfős csapatként vágsz neki a vadászatnak, mindig tisztességes küzdelem lesz.

Lenyűgöző látványvilág, feloldott képkockasebesség és egyéb PC-s optimalizációk.

Élvezd a gyönyörű grafikát akár 4K felbontásban, HDR-támogatással olyan funkciókkal, mint az ultraszéles monitorok és a feloldott képkockasebesség, hogy ez egy igazán magával ragadó szörnyvadász-élmény legyen. A vadászok azonnali hozzáférést kapnak számos ingyenes címfrissítéshez is, amelyek új szörnyeket, küldetéseket, felszerelést és még sok mást tartalmaznak.

Élvezd az izgalmas új történetet, amely Kamura Village-ben játszódik.

Ezt a nyugodt helyszínt színes falusiak lakják, akik régóta félelemben élnek a Tombolástól - egy katasztrofális eseménytől, amikor számtalan szörny egyszerre támadja meg a falut. 50 évvel a legutóbbi Rampage után a falusiakkal együtt kell szembenézned ezzel a megpróbáltatással.

Tapasztald meg az új vadászati akciókat a Wirebuggal

A drótbogarak a vadász eszköztárad szerves részét képezik. Az általuk kilőtt speciális selyemmel falakon és pályákon keresztül lehet felcipelni, sőt, a játékban található 14 fegyvertípus mindegyikére jellemző speciális támadásokat is bevetheted.

A haverok azért vannak itt, hogy segítsenek

A korábbi Monster Hunter-kalandokból már ismert és szeretett Palico Felyne barátaidhoz csatlakoznak a vadonatúj Palamute Canyne társak!

Irányítsd a szörnyeket, és okozz pusztítást

Irányítsd a tomboló szörnyeket a Wyvern Riding segítségével, és oszd el a hatalmas sebzést a célpontjaidon!

Védekezz szörnyek hordái ellen a The Rampage-ban

Védd meg Kamura falut a szörnyek hordáitól egy teljesen új küldetéstípusban! Készülj fel a soha nem látott méretű szörnyvadászatra!

 

Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Monster Hunter Rise világa nagyobb és mélyebb lesz ezzel a hatalmas bővítéssel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok mást tartalmaz!



 

Egy új kaland egy távoli országban

A Monster Hunter Rise eseményei óta "Kamura heves lángja" néven elhíresült, a tengeren túli királyságot fenyegető szörnyű fenyegetés okának felderítésére kell vitorlát bontanod!

Új ellenségek érkeznek, régi ellenségek térnek vissza

Elgado előőrsére érkezve rájössz, hogy a királyságot fenyegető abnormális eseményeket Malzeno, Lunagaron és Garangolm - a helyben Három Úr néven ismert félelmetes szörnyek - okozzák. Az új ellenségek mellett régi ellenségekkel is szembe kell nézned, mivel a Monster Hunter Rise-ban nem szereplő sorozatszörnyek visszatérnek!

Mélyebb játékmenet

A megbízható Wirebugod visszatér, és hasznosabb, mint valaha, mind a 14 fegyvertípushoz új képességekkel bővül, amelyek új szintű rugalmasságot és mélységet hoznak a vadászakcióba.

Színes karakterek

Az új bázisodon számos helybélivel léphetsz kapcsolatba, akik mindegyike saját, elbűvölő személyiséggel rendelkezik. Néha szükségük lesz a vadászod segítségére, néha pedig ők lesznek azok, akik segítenek neked!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest