Látványos rozsdamentes acél és kristály láncos függő fülbevaló, 7,2 cm, ezüst színű - Maria King

2 354 Ft
Taksony
2 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12231139
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rozsdamentes acél függő fülbevaló, 7,2 cm, klasszikus, amelyik sosem megy ki a divatból.



304 rozsdamentes acélból készült, ezüst színben kapható. Nikkelmentes.



Kiváló kivitelezés, gyönyörűen megmunkált tartós acél ékszer hölgyeknek. Kecses, finom, nőies és romantikus fülbevaló. Míg világ a világ, ez a fazon divatos lesz, hisz időtálló dizájn, ezzel nem lőhetsz mellé semmilyen alkalomkor.



Méret: hossza 7,2 cm, láncok hossza: 22 mm, 32 mm, 40 mm.



A rozsdamentes acél nem korrodálódik, nem színeződik, nem kopik. Minőségi nemesacél női fülbevaló.



A rozsdamentes acél függő kristályos fülbevaló stílusos és divatos kiegészítő, amely garantáltan feltűnő látvány. Ez a prémium minőségű ékszer ideális választás a modern és nőies megjelenés szerelmeseinek.



A rozsdamentes acél fülbevaló nem csak szemet gyönyörködtető, de tartós is. Nem rozsdásodik, nem veszít fényességéből és könnyen tisztítható. Ez a fülbevaló azoknak a nőknek készült, akik igényesek az ékszerek minőségére és hosszú távon szeretnék viselni őket.



Ez a fülbevaló tökéletes ajándék lehet egy különleges alkalomra, például házassági évfordulóra, születésnapra vagy Valentin-napra. Az izgalmas láncos kialakítás és az elegáns ezüst szín egyaránt különlegessé és stílusossá teszik ezt az ékszert, amely minden nő számára lenyűgöző ajándék lehet.



Ezzel a fülbevalóval garantáltan azonnali figyelmet kap és az összes tekintet magára vonja. Legyen szó egy elegáns esti eseményről vagy egy hétköznapi megjelenésről, ez az ékszer hozzáad egy kis csillogást és egyedi stílust minden öltözékhez.



Szerezzen be egy rozsdamentes acél láncos kristályos fülbevalót még ma, és tapasztalja meg a prémium minőséget és a lenyűgöző megjelenést egy ékszerben!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony