Ezt a hirdetést archiválták.

Dyras AIRF-32L Forrólevegős fritőz

Budapest
2 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12297458
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Dyras AIRF-32L forrólevegős fritőz kiváló választás minden otthoni konyhába, ahol az egészséges és ízletes ételkészítés fontos szempont. A 1500W teljesítményű készülék gyorsan és hatékonyan melegít fel, így gyorsan elkészíthetők benne a kedvenc fogások. A 3,2 literes tapadásmentes bevonatú kosár lehetővé teszi, hogy kevés olajjal is készítsük ételeinket, így csökkentve az egészségtelen zsírok bevitelét.

A beépített 30 perces időzítő segítségével könnyedén beállíthatjuk a kívánt sütési időt, így nem kell aggódnunk a túlsütés miatt. Az állítható hőmérsékleti tartomány ([------]℃) pedig lehetővé teszi, hogy minden fogás tökéletesen elkészüljön, legyen szó ropogós sültkrumpliról vagy lédús húsokról. A Dyras AIRF-32L egyszerű és intuitív kezelése pedig még inkább fokozza a kényelmet és az élvezetet az ételkészítés során.

Összességében a Dyras AIRF-32L forrólevegős fritőz kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék egészségesebben és könnyebben elkészíteni ételeiket, anélkül, hogy lemondanának az ízekről és a minőségről. Elegáns designja és praktikus funkcionalitása pedig garantáltan minden konyhában helyet talál, és a mindennapi főzést igazi élménnyé varázsolja.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest