Baseus GaN5 Mini USB-C Charger White

5 740 Ft
Budapest
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12296902
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Adapter, 1xUSB-C, 5V/9V/12V/15V/20V, 3A, 30W, QC, White A Baseus mini töltő speciális technológiájának köszönhetően akár 50%-kal kisebb, mint egy hagyományos töltő, de hatalmas, 76%-kal megnövelt teljesítményt rejt! A Baseus mini hálózati töltő GaN technológiával van felszerelve, ami kényelmessé teszi a használatát. Bár kompakt mérete meglepheti Önt, ne tévesszen meg. Kis mérete ellenére ez a töltő valódi teljesítményt rejt. 20 wattjával mindössze 26 perc alatt képes 50%-ra feltölteni a telefont. Tökéletes azok számára, akik értékelik a hatékonyságot és a praktikumot egyaránt.A speciálisan kifejlesztett BCT hőmérséklet-szabályozási technológia akár 10%-os hőmérsékletcsökkenést garantál a hagyományos töltőkkel összehasonlítva. Ennek köszönhetően még jobban védi a csatlakoztatott berendezéseket, és teljes védelmet biztosít számukra. A mini hálózati töltő intelligensen felismeri a berendezés maradék energiáját, és automatikusan átkapcsol tartalék töltésre. Ez segít elkerülni a túltöltést, védve a telefont!A Baseus hálózati töltő nemcsak kivételes teljesítményt ad, hanem páratlan biztonságot is nyújt készülékének. A túlfeszültség védelem biztosítja az áramellátás stabilitását, míg az interferencia elleni védelem tiszta és megszakítás nélküli töltést garantál. Ezenkívül számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek megvédik készülékét és töltőjét a sérülésektől. Kétségtelen, hogy a Baseus töltőben minden megtalálható, ami a biztonságos és hatékony töltéshez szükséges.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Delfinbúvár Iskola és Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Baseus GaN5 Pro 65W Wall Charger White
    Budapest
    Adapter, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 5V/9V/12/15/20V, 3,25A, 65W, QC, PD, White A Baseus GaN5 Pro hálózati töltő biztosan megfelel az elvárásainak. A készüléket 2 USB-C porttal és egy USB porttal látták el, így kényelmesen töltheti telefonját, tabletjét, lapto...
    14 310 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Delfinbúvár Iskola és Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest