Chillys Series 2, 500ml, Rozsdamentes Acél, Sötétzöld kulacs

18 537 Ft
Budapest
3 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11321413
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Chillys Series 2 500ml kulacs a tökéletes választás, ha friss és hideg, vagy épp meleg italra vágysz bárhol is tartózkodsz. Egyedülálló tulajdonságai és kényelmi funkciói miatt igazi kincs a mindennapokban.

Tökéletes Hőmérséklet, Hosszú Ideig

Ez a kulacs rendkívül hatékonyan tartja a hideg italokat 24 órán át hidegen, míg a forró italokat akár 12 órán át melegen. Így bármikor élvezheted a kedvenc italaidat.

Praktikus és Kényelmes Használat

A kulacson található kényelmes nyitó és záró rendszer gondoskodik a könnyű használatról, míg a puha ivó tető kényelmes ivást tesz lehetővé. A praktikus fogantyúval pedig könnyedén hordozhatod.

Védelem és Szivárgásmentesség

Az ivókupak antimikrobiális adalékanyagot tartalmaz, ami akár 99,99%-kal is csökkentheti a mikrobákat, így garantált a biztonságod. A kulacs 100%-ban szivárgásmentes, így nem kell aggódnod a kifolyó folyadék miatt.

Tartós és Könnyen Tisztítható

Az acél külső borítás tartós és ellenálló, míg a dupla falú vákuumszigetelés a hőmérséklettől függetlenül tartja az italaidat. Emellett egyszerűen tisztítható, így mindig higiénikus marad.

Stílus és Környezettudatosság

A kulacs nem csak praktikus, hanem stílusos is. Válaszd ki a neked tetsző színt, és ragyogj bárhol is legyél. Ráadásul környezetbarát választás, hiszen csökkenti az egyszer használatos műanyag hulladékot.

Fontos: Ne tegye mosogatógépbe. Tárolásnál javasolt a kupak nélküli opció.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest