D-Link M15-2 EAGLE PRO AI, AX1500, WiFi 6, Kétsávos, MU-MIMO, 1.5Gbps, Fehér WiFi rendszer (2-pack)

61 982 Ft
Budapest
2 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11284293
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Teljes otthoni mesh Wi-Fi 6, mesterséges intelligencia támogatással.


Élvezze a következő generációs Wi-Fi 6 sebességet a mesterséges intelligencia-kompatibilis képességekkel, amelyek folyamatosan optimalizálódnak és fejlődnek, így minden szobában gyors, hatékony, átfogó internetlefedettség érhető el, amely egyetlen megoldással megszabadul a Wi-Fi összes fekete pontjától és kimaradásától.


AX1500 Wi-Fi 6

Akár 128 eszköz csatlakoztatása*. Ideális 4K-s streaminghez, VR-játékokhoz, videohívásokhoz, és minden intelligens otthoni eszköz csatlakoztatva tartásához.



AI kényelem

Könnyen be- és kikapcsolhatja az intelligenciát, amely kényelmesen javítja és automatikusan optimalizálja a hálózatot.



Szülői felügyelet

Biztosítson biztonságos élményt családja számára a webhelyblokkoláshoz, az ütemezések beállításához és a vendégbejelentkezések vezérlőivel.



Hatékony kapcsolat

4 egyidejű adatfolyam, 1024 QAM, BSS-színezés és MU-MIMO gondoskodik arról, hogy mindig a lehető legjobb kapcsolatminőséget biztosítsa.



OFDMA

A több eszközhöz rendelt kis adatcsomagok együtt kerülnek továbbításra, és soha többé nem kell sorba állniuk. Tökéletes a sávszélességre éhes eszközökhöz, amelyek a sávszélességért küzdenek.



Wi-Fi biztonság

A legújabb WPA3 vezeték nélküli titkosítás, amely megfelel az IEC 62443-4-1 szabványnak, hogy megvédje hálózatát az illetéktelen hozzáféréstől.



Egyszerű beállítás és kezelés

Ingyenes EAGLE PRO AI alkalmazásunk egy személyes AI-asszisztenst kínál a Wi-Fi kezeléséhez, hozzáadott hangvezérléssel az Amazon Alexán és a Google Asszisztensen keresztül.



Bővíthető lefedettség

Adjon hozzá E15 Wi-Fi bővítőket az intelligens Mesh hálózat kiépítéséhez.




Okosabb, mint az átlagos mesh hálózat.


A beépített intelligens kapcsolódási technológiával az M15 gondoskodik arról, hogy mindig a leggyorsabb sebességet érje el automatikusan, így egy pillanat alatt tölthet be webhelyeket és nézhet meg videókat. A beépített AI Wi-Fi Optimiser folyamatosan a legjobb Wi-Fi csatornához csatlakozik, míg az AI Traffic Optimizer a legkritikusabb internethasználatot helyezi előtérbe az optimális online élmény és stabilitás érdekében.

Tovább ér, mint valaha.


A Wi-Fi 6 tökéletes az okosotthonok számára, ahol egyszerre több eszközön is kifogástalan kapcsolatra van szüksége. A Wi-Fi 6 emellett egy erős hálózatot is biztosít, amely lehetővé teszi az egész család számára, hogy streamelést, játékot vagy munkát végezzen anélkül, hogy aggódnia kellene a puffereléstől, a kimaradásoktól vagy az interferenciáktól.

Egy mesh hálózat, amelyre támaszkodhat.


Élvezze a mesterséges intelligenciára optimalizált mesh hálózatot, amely automatikusan felismeri az optimális csatornákat, így mindig a legjobban élheti meg az internetet. Az egyedi mesterséges intelligencia sugárformálás pedig javítja a mesh-kapcsolatot az egyes csomópontok között, így az egész otthonában hálós Wi-Fi érhető el, amelyre számíthat.

Példátlan sebesség és hatékonyság.


Növelje akár négyszeresére hálózati kapacitását a MU-MIMO, OFDMA és BSS Coloring segítségével, hogy több eszközt kezelhessen a hálózaton hihetetlen hatékonysággal. Mostantól akár 128 eszközt is csatlakoztathat okosotthonához anélkül, hogy a hálózata miatt kellene aggódnia.

Csatlakoztassa a vezetékes Gigabites csatlakozáshoz.


A csomópontonkénti beépített Gigabit LAN-porttal Ethernet-kábel használatával élvezheti a megbízható vezetékes kapcsolatot és az interferenciamentes kapcsolatot, kimaradások nélkül.

Maradjon csatlakoztatva, miközben szobáról szobára mozog.


Intelligens barangolási technológiánk egyetlen zökkenőmentes hálózatot hoz létre, amely biztosítja, hogy eszközei automatikusan a lehető legerősebb jelhez csatlakozzanak, így mindig a lehető legjobb kapcsolat lesz, miközben mozog, anélkül, hogy aggódnia kellene a fekete pontok és a kiesési zónák miatt.

Könnyű további fedés hozzáadása.


Az 1 szintes lakásoktól a 4 szintes házakig, pincéktől a kerti teraszokig – a további EAGLE PRO AI M15 egységek nagyobb Mesh hálózati lefedettséget biztosítanak, zökkenőmentes, nagy sebességű internetlefedettséget biztosítva, amely megszünteti a Wi-Fi holt zónáit a nehezen hozzáférhető helyeken. - Bármilyen méretű ingatlanban elérheti a területeket.

Megőrzi magánéletét és biztonságát a nyugalom érdekében.


Tartalmazza a legújabb, fejlett WPA3 Wi-Fi biztonsági szabványt, amely titkosítja a forgalmat, és megvédi vezeték nélküli hálózatát a külső fenyegetésektől. A WPA3 egy új protokollt is tartalmaz, amely ellenőrzi és megvédi az eszközök kapcsolatait és a hálózatot a támadásokkal szemben.

Családbarát internet.


Hozzon létre családbarát internetet hálózata irányításával. Állítson be világos online határokat és ütemterveket, hogy kevesebb panaszkodása és nagyobb kontrollja legyen.

Teljes ellenőrzés
Megtudhatja, mely eszközök vannak csatlakoztatva, ütemezéseket hozhat létre, ellenőrizze a bejelentkezési adatokat, indítsa újra a rendszert kéz nélkül

Szülői felügyelet
Az internet-hozzáférés kezelése profilalapú szülői felügyelettel.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest