Lionelo Bamboo 3 db-os textil pelenka szett (70x70) - Rainbow

4 690 Ft
Kiskőrös Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8516262
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Lionelo Bamboo textil pelenka szett:Újszülött kortól Kíváló minőségAntibakteriális, hipoallergénTökéletes az érzékeny bőrűeknekMosógépben moshatóAnyaga: 100% bambusz pamutSúlya: 3x56 gMérete: 70 x 70 cmTermészetes bambusz anyagból készült pelenka3 pelenka (70 x 70 cm) rendkívül puha és finom anyagból, 100% bambuszszálból, már élete első napjaitól használható . A pelenka funkció mellett használhatók könnyű takaróként, pelenkázó alátétként, lepedőként, kéztörlőként vagy akár bújós játékként is. A gyermek bambusztakaróba burkolása pozitív hatással van a fejlődésére, lehetővé teszi számára, hogy fokozatosan megszokja az új valóságot, és segít elaludni .Biztonságos végrehajtás Hőszabályozó tulajdonságok - nyáron az anyag kellemesen hűt, télen több hőt ad. Hipoallergén tulajdonságok - felszívja a nedvességet és a kellemetlen szagokat. Azt antibakteriális, gombaellenes és antiallergiás tulajdonságokkal . 100% bambusz pamutból készült - nem tartalmaz káros vegyszereket. Könnyen tisztítható – az anyag mosógépben akár 30°C-on is mosható. Tökéletes kiránduláshoz - a pólya könnyedén behelyezhető egy táskába, hogy szükség esetén beburkolja a gyermeket séta közben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó


Hasonló hirdetések

  • Lionelo Bamboo 3 db-os textil pelenka szett (70x70) - Dino
    Kiskőrös, Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
    Lionelo Bamboo textil pelenka szett:Újszülött kortól Kíváló minőségAntibakteriális, hipoallergénTökéletes az érzékeny bőrűeknekMosógépben moshatóAnyaga: 100% bambusz pamutSúlya: 3x56 gMérete: 70 x 70 cmTermészetes bambusz anyagból készült pelenka3 pe...
    • Babaápolás, Biztonság - Kiskőrös
    1 napja, 14 órája
    4 690 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó