MCT olaj - 500ml - GymBeam

4 990 Ft
Eger
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533850
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MCT olaj - egyedülálló tulajdonsága, hogy azonnali energiaforrás a szervezet számára 

Az MCT-olaj kaprilsavat és kaprinsavat is tartalmaz, és mindkettő kiváló minőségű kókuszolajból származik. Amint ezt a közepes láncú trigliceridek elnevezés is jelöli, ezek a savak közepes lánchosszúságúak, ami a hosszú lánccal rendelkező hagyományos olajokhoz képest azt jelenti, hogy gyorsan emészthetők. Ez annak köszönhető, hogy az fogyasztásuk után szinte azonnal eljutnak a májba, ettől olyan hasznos energiaforrás bármilyen tevékenységhez, agyi tevékenységhez és egyéb testi funkciókhoz. Ezért olyan népszerű az MCT olaj azon sportolók körében, akik szeretnék az izom glikogén tartalékait elraktározni és szénhidrátok helyett inkább zsírokból juttatják be az energiát.

      

De ez még nem minden, ez az egyedülálló MCT olaj az elmúlt években sok tudós figyelmének középpontjába került. Az idegrendszerre, az agyműködésre, a sportteljesítményre és a fogyásra gyakorolt pozitív hatásait tanulmányozták. Ezek a területek nagyszerű eredményeket mutatnak, azoknál, akik ilyen típusú zsírokat fogyasztanak és sokan már a fogyókúra és a sportteljesítmény támogatására is használják. Tulajdonságainak köszönhetően a szervezet igénybevétele előtt és alatt egyaránt alkalmas az energia pótlására. Ideális olyan hosszú távú sporttevékenységekhez, mint például futás és kerékpározás.

      

Az MCT olaj az egészséges életmód és a csökkentett szénhidráttartalmú étrend kedvelői körében is népszerű. De jótékony hatásait még a keto, alacsony szénhidráttartalmú vagy paleo étrend rajongói is értékelni fogják. Ráadásul, mivel 100% -ban növényi alapú, a vegánok is a legteljesebb mértékben élvezhetik. Nem érezni benne a kókusz jellegzetes ízét és illatát, és élvezheted magában, vagy hozzáadhatod különböző ételekhez. Tökéletesen passzol zabkásához, turmixhoz, salátához, vagy használhatod a híres Bulletproof kávé elkészítéséhez. Füstpontja azonban csak 160 °C körül van, ezért nem alkalmas magasabb hőmérsékleten történő sütésre vagy olajban sütésre.




        


Az MCT olaj előnyei


kaprilsavat és kaprinsavat tartalmaz

kiváló minőségű kókuszolajból kivont

nem tartalmaz adalékanyagokat 

nincs íze, sem szaga

önmagában is használható

turmixhoz, salátához vagy zabkásához is megy

sportolók számára ideális

vegánok is fogyaszthatják






Alkalmazás:
Körülbelül 1 evőkanállal (10 ml) fogyassz belőle naponta.





MCT olaj - 500ml - GymBeam



Tápértékek

100 g


Energiatartalom

3760 kJ/ 900 kcal

Zsír

100 g

     ebből telített zsírsavak

100 g

Szénhidrát

0 g

     ebből cukrok

0 g

Fehérje

0 g



0 g


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
MCT olaj (közepes lánchosszúságú trigliceridek) kókuszolajból [kaprilsav (C8) 55-65 %, kaprinsav (C10) 35-45 %].


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586022215070

Vonalkód: 8586022215070




Vásárold meg most szuper áron MCT olaj - 500ml - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • GAL Q10 + MCT - 250 ml
    Eger
    GAL Q10 + MCT, 50 x 100 mg Q10-koenzim, 250 ml Növényi fermentációval előállított Q10 MCT-olajban kristálymentesen oldva, stabilizálva. A Q10-nek két formája létezik, a redukált (ubikinol) és a redukálatlan (ubikinon) forma. Természetes módon csak a ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 21 órája
    6 730 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger