Wolfenstein II: The New Colossus (Nintendo Switch) játékszoftver

16 311 Ft
Budapest
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8074936
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Wolfenstein II: The New Colossus (Nintendo Switch) játékszoftver

Miután a második világháború a nácik győzelmével záródott, a német haderő nem állt meg Európa bekebelezésénél, hanem átterjesztette hatalmát Amerikára is. 1961-re a ma ismert Amerikai Egyesült Államok területének egy jelentős része a Harmadik Birodalom fennhatósága alá került, de amíg egy Blazkowicz is él a világon, addig ez nem maradhat így.

A Wolfenstein II: The New Colossus-ban újra BJ Blazkowicz, vagy ahogyan Amerikában ismerik „Terror-Billy” felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy felvegye a kesztyűt az országot megszálló német katonákkal, akik között ezúttal is felfedezhetünk majd különféle szuperegységeket, gépszörnyeket és egyéb ijesztő ellenfeleket.

A korábbi epizódokhoz hasonlóan a játék egy nagyon intenzív FPS-nek ígérkezik, amelyben változatos pályák, elképesztő mennyiségű fegyverarzenál, valamint természetesen a legvadabb akciófilmekbe illő jelenetek várnak ránk, miközben Blazkowicz és néhány segítője oldalán ott próbálunk belerúgni a náci megszállókba, ahol az nekik a legjobban fáj.


BJ Blazkowicz oldalán ezúttal Amerikában kell szembeszállnod a második világháborút megnyert náci megszállókkal!

Légy részese a sorozattól megszokott intenzív ütközeteknek, és húzd keresztül a németek számításait ott, ahol csak tudod!

Válogass a hatalmas fegyverarzenálból, és hívd segítségük társaidat is a változatos ütközetekhez!


A játék futtatásához szükséges egy nagyméretű résztartalom letöltése, mely a konzol belső tárhelyére vagy egy microSD kártyára telepíthető!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest