Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (NSW) játékszoftver - Nintendo

16 451 Ft
Budapest
2 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644115
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Három nagyszabású epizód után a Bayonetta sorozat mellékszálában megismerheted Bayonetta eredettörténetét a PlatinumGames jóvoltából! Egyszer rég, volt egy fiatal boszorkány, akit Cerezának hívtak… ez a történet róla szól.

Mielőtt Bayonetta néven ismerte volna meg a világ, egy fiatal boszorkány sorsfordító útra indult a tiltott Avalon erdőbe. Ő volt Cereza, aki első démonja, Cheshire társaságában indult kalandozni. Ebben a játékban Cerezát és Cheshire-t is irányíthatod, felfedezheted a veszélyekkel teli erdőt, hogy megkeresd azt a titkos erőt, aminek segítségével megmentheted Cereza édesanyját.

Használd Cereza és Cheshire egyedi képességeit logikai feladványok megoldásához, hogy megtaláld a tovább vezető utat. Képességeidet nemcsak erre, hanem veszélyes démonok legyőzésére is használnod kell. Mindkét karakter egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, így egymást kiegészítve juthatnak csak tovább ebben a lenyűgöző és rejtélyes világban. A harcok során Cereza varázslataira és Cheshire karmaira támaszkodhatsz.

Ez a különleges kalandjáték betekintést enged a legendás karakter, Bayonetta eredettörténetébe, és új megvilágításba helyezi a trilógia eseményeit. Fedezd fel te is ezt a történetet!






Külső nézetes kalandjáték a fiatal Bayonettával (Cereza) a főszerepben

Két játszható szereplő: Cereza és a démon Cheshire

Egyedi képességek a harcok és a felfedezés során

Oldj meg logikai feladványokat a továbbjutás érdekében!

Rengeteg titok és felfedeznivaló a gyönyörű Avalon erdőben

Nagyszabású egyjátékos kampány

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest