Fashion Dreamer (NSW) játékszoftver - Nintendo

20 872 Ft
Budapest
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11629530
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lépj be a virtuális divat világába, mutasd meg a stílusodat, és válj influenszerré a Fashion Dreamer játékban! Itt valóra válthatod minden álmodat a divattal kapcsolatban! Ez a virtuális világ telis-tele van Múzsákkal, divatrajongókkal, akik mindig új inspirációra vágynak. Nyűgözd le őket a legmenőbb ruháiddal, mert ha ez sikerül, akkor küldik a lájkokat is. Gyűjts minél több lájkot, és növeld követőid számát, miközben a legismertebb influenszerré válsz!

Látsz egy Múzsát, akinek tökéletes az ízlése? Jelezd neki! Küldj lájkot te is, így használhatod az ő öltözékeit is, nemcsak magad számára, hanem akkor is, amikor más Múzsáknak ajánlasz ruhákat.

Tervezz saját ruhát és kiegészítőket határok nélkül! Szabj testre több, mint 1400 gyűjthető tárgyat a kedvenc stílusodban és színeiddel, hogy kifejezd a saját ízlésedet. Alkotásaid lesznek az imázsod alapelemei, úgyhogy ajánld őket más Múzsáknak, és hódítsd meg a divat világát!

Az online funkciók segítségével csatlakozhatsz az internethez, és más játékosok Múzsáival is találkozhatsz, így megszerezheted az ő öltözékeiket is. Lehet, hogy épp a te alkotásod válik világszenzációvá! Oszd meg a saját alkotásaidat, vagy cserélgess ötleteket barátaiddal. A divat világa mindenkié!


Virtuális divatjáték

Szabadon testre szabható karakterek

Több, mint 1400 ruházat, kiegészítő és tárgy

Ismerd meg a divat világát, és legyél influenszer minél több rajongóval!

Online lehetőségek, saját alkotások megosztásával

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest