vidaXL munkapad négy fali panellel

293 610 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6664708
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a készlet 1 munkapadból és 4 fali panelből áll, így praktikus tárolási megoldás műhelyében és garázsában. Ez a nagy teherbírású munkapad bőséges tárolóhelyével és 500 kg-s terhelhetőségével tűnik ki. Ez a nagy és masszív asztallap stabil felületet biztosít minden javítási munkához. A munkapad 6 fiókkal lett ellátva, melyben garantáltan rendezetten tárolhatja szerszámait, alkatrészeit és tartozékait, így például csavarokat, szögeket és ragasztószalagokat is. Az összes fiók a zökkenőmentes siklás érdekében golyóscsapágyas szerkezettel lett felszerelve. 2 polc, valamint egy nagy rekesz is található rajta 2 zárható ajtóval ellátva, hogy könnyedén tárolhatóak legyenek benne fúrók, kábeldobok és köszörűk is. A lábak magassága állítható. A munkapad prémium acélból és forgácslapból készült, ezért rendkívül robusztus, strapabíró és könnyen tisztítható. Egyszerűen összeszerelhető. Ezek a tömör acélból készült szerszámtartó panelek elbírják a különböző szerszámok, például fúrók, fogók, csavarhúzók és villáskulcsok súlyát. A panelek a szerszámok egyszerű és biztonságos rögzítésének érdekében perforáltak. A 4 fali panel egymáshoz rögzíthető az extra szilárdság érdekében. 160 cm-es szélességű munkapad és műhelyszekrények ideális kiegészítője.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL munkapad négy fali panellel
    Budapest
    Ez a készlet 1 munkapadból és 4 fali panelből áll, így praktikus tárolási megoldás műhelyében és garázsában. Ez a nagy teherbírású munkapad bőséges tárolóhelyével és 500 kg-s terhelhetőségével tűnik ki. Ez a nagy és masszív asztallap stabil felületet...
    2 napja, 6 órája
    231 330 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest