Transcend JetDrive Lite 360 128GB, 95 MB/s, MacBook Air/Pro kompatibilis, Fekete memóriakártya

17 903 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11227748
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Transcend JetDrive Lite tárolóbővítő kártyáit a MacBook Air és a MacBook Pro laptopjaihoz. A JetDrive Lite bővítőkártyák gyors és egyszerű módot kínálnak a szükséges további tárhely megszerzésére anélkül, hogy nagy mennyiségben hozzá kellene költeniük a MacBookhoz.

Telepítés másodpercek alatt

Egyszerűen helyezze be a JetDrive Lite-ot a MacBook oldalán lévő kártyaolvasó nyílásba, és azonnal növelje tárolókapacitását. Az akár 1 TB-os tárhellyel RAW képeket, 4K videókat, zenét és sok mást tárolhat.

*A JDL330 akár 1 TB kapacitást kínál.

Felejtsd el, hogy ott van

Az egyes MacBook modellekhez testreszabott öblítési profillal a Transcend JetDrive Lite bővítőkártyáit úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálódjanak a MacBookba.

Életre szóló bizonyíték

A JetDrive Lite flash bővítőkártyák fejlett COB (chip-on-board) technológiával készülnek, így ellenállnak a víznek, a pornak és az ütéseknek. Így függetlenül attól, hogy milyen kalandokba bocsátkozik MacBookjával, számíthat a JetDrive Lite bővítőkártyákra az adatok biztonsága érdekében.

Párosítsd össze

A JetDrive Lite sorozat kifejezetten MacBook Air® és MacBook Pro® Retina® kijelzős számítógépekhez készült. Négy különböző méretben kapható, mindegyik egyedi méretben, hogy megfeleljen az egyes modellek különböző nyílásméreteinek. Az alábbiakban megtalálhatja a megfelelő modellt MacBookjához.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest