Lamax X3.1 16 MP 2K 30/120FPS Ultra HD Fekete sportkamera

19 508 Ft
Budapest
4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10659058
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Sokoldalú kamera tele funkciókkal

Natív 2,7K 30fps felbontás, távvezérlő karkötő, 160°-os látószög, 4K felbontású time-lapse videó, utómunka nélküli lassított felvétel, 30 méterig vízálló, beépített 2″ LCD kijelző, Wi-Fi és mobilapplikáció, 16MP fotók, sorozatfelvétel, rengeteg kiegészítő tartozék az alapcsomagban

Minden kaland, egy emlék

Az élet a legjobb rendező. Őrizze meg az emlékeit az utókornak; az X3.1 Atlas segítségével egyetlen gombnyomásra elindul a videó rögzítés, így semmiről sem maradhat le. A széles, 160° látószögű objektív mindent lát. A natív 2.7K felbontásnak köszönhetően, a felvételk minden részlete kristálytiszta lesz. Az akár 64 GB kapacitású SD kártyán mindig biztonságban tudhatja felvételeit, a fájl zárolás funkciónak köszönhetően.

Gondtalan videózás

A tökéletes videó rögzítése még sosem volt ilyen egyszerű. Az elérhető kiegészítők széles tárházának köszönhetően az X3.1 Atlas bárhova rögzíthető, legyen az akár egy motor kormányrúdja, egy bukósisak, vagy egy szelfibot. A víz, és ütésálló házban, a kamera még extrém körülmények között is teljes biztonságban van úgy a sípályán, mint a víz alatt. A felvétel minőségét bármikor ellenőrizheti a beépített 2“- os LCD kijelzőn, vagy akár a mobilapplikáción keresztül is. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, a csuklóra erősíthető távvezérlőnek köszönhetően.

A legjobb képek az Atlasból

Az X3.1 Atlas kamera a tökéletes útitárs. A legmagasabb 4K rögzítési felbontás ideális akár időjárásválzotások, vagy egy nagyváros nyüzsgésének time-lapse stílusú rögzítésére. Az automatikus slow-motion módnak köszönhetően, rögzítheti akár a víz esését is lassítva. Készítsen akár 16 megapixeles fotókat, vagy készítsen sorozatképet, mondjuk egy akrobatikus ugrásról.

Natív 2.7K videófelbontás

Az alapértelmezett, natív 2.7K @ 30fps képfelbontás garantálja, hogy a felvételek még egy minőség fanatikusnak is elnyerik a tetszését.

Beépített 2″ LCD kijelző

A készülék hátoldaln található 2“-os kijelzőn végezheti el a beállításokat, vagy tekintheti meg az objektív által rögzített élőképet.

Csuklóra rögzíthető távvezérlő

Vezérelje a kamerát kényelmesen, a csuklójáról. A távvezérlő használata nem fogyasztja a kamera akkumulátorát, így kompromisszumok nélkül élvezheti annak minden előnyét.

4K time-lapse videó

Meg szeretné mutatni barátainak a tökéletes time-lapse felvételét utómunka nélkül? Nem probléma! A kamera automatikusan elkészíti a time-lapse videót, beavatkozás, és külső szoftver használata nélkül.

Utómunka nélküli lassított felvétel

A slow-motion rögzített lassított felvételek, ténylegesen lassítva kerülnek rögzítése, utómunka, és külső szoftver használata nélkül.

Wi-Fi és mobilapplikáció

A kamera rendelkezik beépített Wi-Fi modullal, így az bármikor csatlakoztatható mobiltelefonhoz, vagy tablethez. A mobilapplikáció segítségével a kamera, a mobiltelefon segítségével is beállítható sőt, az nemcsak megtekintheti az élőképet a külső eszközön, de rögzítheti is azt közvetlenül a telefon memóriájába.

Akár 16 megapixeles fotók

A kamerával akár 16 megapixeles fotókat is készíthet, így nem csak mozgó, de állóképeken is megörökítheti a pillanatot.

Sorozatfelvétel

Az exponálógomb nyomva tartásával sorozatfelvételt készíthet, a megfelelő beállítás kiválasztása után.

Akár 160°-os látószög

A nagylátószögű objektívnek köszönhetően, a kamera maximális látöszöge 160°, így minden apró részlet tökéletesen látszani fog a felvételeken.

Számtalan kiegészítő

A mellékelt kiegészítők segítségével, akár azonnal bele vetheti magát a kalandokba.

30 méteres vízállóság

A műanyag ház nem csupán ütésálló, de 30 méteres mélységig a vízállóságot is garantálja, így lenyűgöző felvételeket készíthet a víz alatti világról is.

Többnyelvű menürendszer

Mind a termék kézikönyve, mind a menürendszer elérhető teljesen magyar nyelven is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest