Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual - fekete

112 690 Ft
Siófok
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12041405
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 Samsung Galaxy XCover 7 egy olyan mobiltelefon, amely ideális mindazok számára, akik tartós és megbízható készüléket keresnek. Ezt a modellt úgy építették, hogy ellenálljon a zord körülményeknek, amit különösen a szabadtéri tevékenységek szerelmesei vagy aterepen, illetve a különböző iparágakban és a logisztikában dolgozók fognak értékelni. Magas por- és vízállósága ideális választássá teszi mindazok számára, akiknek olyan telefonra van szükségük, amely ellenáll a szélsőséges körülményeknek. A tartós kialakítás mellett a telefon hosszú akkumulátor-üzemidőt és fejlett biztonsági funkciókat is kínál a felhasználók számára.



A Samsung Galaxy XCover 7 dizájnja ötvözi az eleganciát a robusztussággal. Felületét úgy tervezték, hogyellenálljon az ütéseknek, karcolásoknak és más típusú mechanikai sérüléseknek. A felhasznált anyagok rendkívül tartós műanyag és speciális üveg a kijelző védelmére. A telefon emellett modern és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely még kihívást jelentő körülmények között is könnyűvé teszi a használatát.



A Samsung Galaxy XCover 7 kijelzője kivételes méretű és kijelzőminőségű. A 6,6 hüvelykes, nagyméretű kijelző nagy felbontású, FHD+ 2408×1080-as felbontású, ami tiszta és éles képet biztosít. A kijelző400 PPI-s finomsága biztosítja a részletes és élénk színvisszaadást. A kijelző emellett olyan technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget kesztyűben vagy nedves körülmények között is, így ideális kültéri használatra.



Bár ez egy strapabíró telefon, a kamera kiváló minőségű és számos fejlett funkciót kínál. A kiváló felbontású 50 megapixeles főkamera éles és részletes fotókat készít. Emellett a telefon számos különleges funkciót tartalmaz, mint például az éjszakai üzemmód vagy a portré mód, amelyekkel bármilyen fényviszonyok között lenyűgöző képeket készíthet. A videohívásokhoz vagy szelfikhez még mindig van egy 5MP-es kamera az előlapon, a kijelző felett.



A Samsung Galaxy XCover 7 cserélhető 4050 mAh-s akkumulátorának köszönhetően hosszú üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. A telefon támogatja a 15 W-os gyorstöltést is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok