Logitech F710 vezeték nélküli ezüst gamepad

19 096 Ft
Budapest
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6500399
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Logitech F710 vezeték nélküli ezüst gamepad



Hagyja el a vezetéket, és élvezze a szabadságot – játék vezetékek nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a Nano vevőegységet az USB-portra, és máris működik a 2,4 GHz-es gyors adatkapcsolat késés, kimaradás és zavar nélkül.

Fedezze fel a visszajelzés új szintjét, amellyel érezhető minden ütés, zúzás és robbanás a rezgéses visszajelzést támogató játékokban.

Játsszon konzolon a hozzáillő vezérlővel, vagy élvezze lazább stílusban a PC-s játékokat. Az F710 beállítása egyszerű, és könnyen használhatja kedvenc játékaihoz az XInput/DirectInput bemenetnek köszönhetően, amelyek a legelterjedtebb szabványok.

A hagyományos D-padoknak egyetlen forgáspontja van, ami pontatlan vezérlést eredményezhet. A D-pad négy különálló kapcsolón mozog az érzékenyebb irányításért és a tapinthatóbb érzetért.

Az ismerős elrendezésnek köszönhetően villámgyorsan megszokja a használatát, és ösztönei vezérelhetik a játékát. Az F710 a konzolokon megszokott vezérlési élményt nyújtja, ám újításokkal gazdagítja a hagyományos kialakítást a tökéletes illeszkedéshez.


Rendszerkövetelmények: Windows® 8, Windows 7 vagy Windows Vista® Internetkapcsolat az opcionális szoftver letöltéséhez

A csomag tartalma: Gamepad Kisméretű, csatlakoztatva hagyható Nano vevőegység, 2 darab AA méretű ceruzaelem, hatótávolságot növelő vevőkábel, felhasználói útmutató

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest