Krill olaj - 60 kapszula - GymBeam

3 890 Ft
Eger
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533821
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Krill olaj – EPA és DHA ómega-3 zsírsavak jól felszívódó forrása, amelyek támogatják a szív egészségét

A Krill olajat az antarktiszi krillből (Euphausia superba) nyerik, amely egy rákféle, amely az Antarktisz körüli óceán tiszta és hűvös vizeiben él. Az ómega-3 zsírsavak leggazdagabb forrásai közé tartozik, amelyeket gyakran egészséges zsíroknak is neveznek. Pontosabban ezek az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA). Egy adag (2 kapszula) ebből a termékből 120 mg EPA-t és 80 mg DHA-t tartalmaz, amelyek az optimális szívműködéshez járulnak hozzá. Emellett a DHA a megfelelő agyműködésre és a jó látásra is hatással van. Ezen jótékony hatások eléréséhez napi 250 mg EPA és DHA bevitelről kell gondoskodni, amit ez a táplálékkiegészítő könnyedén biztosít. Bizonyára te is tudod, hogy az ómega-3 zsírsavak az olyan esszenciális tápanyagok közé tartoznak, amelyeket szervezetünk nem tud maga elegendő mennyiségben előállítani, ezért szükséges ezek optimális bevitelét akár étrenddel, akár táplálékkiegészítéssel biztosítani.

 

A krillolaj fő előnye, hogy foszfolipidek formájában tartalmaz EPA-t és DHA-t, ami biztosítja azok magas biológiai értékét és kiváló felszívódási sebességét a szervezetben. Sőt, a krillolaj gyakran felülmúlja a halolajat az EPA- és DHA-tartalmának, valamint általános hatékonyságának köszönhetően.

 

A krillolaj egy természetes karotinoidot, úgynevezett asztaxantint is tartalmaz, amely az antioxidánsok közé tartozik – ezek olyan anyagok, amelyek segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és a szabad gyököktől. Ez azt is lehetővé teszi, hogy megvédje a benne lévő zsírsavakat az oxidációtól. Ez az antioxidáns azonban olyan emberek körében is népszerű, akik szeretnék megőrizni a jó látást.

 

Ez teszi a Krill olajat kiváló választássá azok számára, akik nem szeretik a halat vagy a tenger gyümölcseit, vagy akiknek az étrendje csak korlátozottan tartalmazza őket. Mindazok számára is alkalmas, akik törődnek az egészségükkel, és szeretnék hatékonyan növelni az egészséges zsírok bevitelét. Ennek a táplálékkiegészítőnek a fogyasztása nagyon egyszerű, mivel praktikus kapszula formájában kapható.

 

A Krill olaj és annak előnyei


antarktiszi krillből (Euphausia superba) származó olaj

EPA és DHA ómega-3 zsírsavak forrása


egy adag (2 kapszula) 120 mg EPA-t és 80 mg DHA-t tartalmaz


az EPA és a DHA foszfolipid formájuknak köszönhetően kiválóan felszívódik


hozzájárulhat a szív optimális működéséhez


támogathatja az agyműködést és a jó látást


asztaxantin nevű antioxidánst tartalmaz


segíthet megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől


praktikus kapszula formájában kapható




Alkalmazás:
Vegyél be 2 kapszulát naponta.





Krill olaj - 60 kapszula - GymBeam

1 adag: 2 kapszula

30 adagot tartalmaz



Tápértékek

2 kapszula


krillolaj

1000 mg

 - foszfolipidek

400 mg

 - EPA

120 mg

 - DHA

80 mg

 - asztaxantin

100 μg


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Krillolaj (rákfélék) (Euphausia superba), lágyzselé kapszula (zselatin, glicerol, tisztított víz).


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586022211584

Vonalkód: 8586022211584




Vásárold meg most szuper áron Krill olaj - 60 kapszula - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Gold Krill - 30 kapszula - Olimp Labs
    Eger
    OLIMP LABS GOLD KRILL - 30 KAPSZULA A szív-egészségének új korszaka! Nem vitás, hogy a mélytengeri halakat vagy rákokat nagyobb mennyiségben fogyasztó országokban jelentősen kisebb a szív- és érrendszeri megbetegedések, agyvérzés, izületi problémák e...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    9 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger