Datalogic QM2500 vonalkódolvasó

108 877 Ft
Esztergom
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437185
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Datalogic QM2500 vonalkódolvasó



A kiváló ár/érték arányú, magas technikai színvonalat képviselő Datalogic QM2500 vonalkódolvasó gyorsan és könnyedén olvassa az összes ismert 1 dimenziós vonalkódot. A QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó kategóriájában a gyártó egyik legkeresettebb készüléke. A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó kiváló választás számos felhasználási területre: kereskedelem, iroda, egészségügy, gyógyszertár, ipar, logisztika, raktározás.




Kiváló befektetés, hosszú élettartam



A QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó kis méretének, könnyű súlyának és kézbe simuló formájának köszönhetően kiváló választás akár a mindennapos folyamatos használatra is. A vonalkódolvasók használata során bármikor előfordulhat, hogy a készülék a padlóra kerül, de nem kell aggódni. A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó speciális házának és belső kialakításának köszönhetően ellenáll a leejtéseknek, karcálló üvege pedig éveken keresztül segíti a pontos pozícionálást. A masszív felépítés és erős hardver gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé, így a Datalogic QM2500 vonalkódolvasó kategóriájában elsőrangú választás. A QM2500-BK-433 cikkszámú modell olvasási távolság tekintetében is kiválóan megfelel a kategóriában támasztott igényeknek – pontos gyártói adat a paraméterek fülön érhető el.




Elsőrangú vonalkód olvasási képesség



A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó linear imager olvasási technológiája gyors és precíz munkavégzést biztosít a felhasználók számára. A QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó könnyedén dekódolja az összes 1 dimenziós (pl.: EAN13, CODE39, CODE128, stb.) vonalkódot. A gyártó által alkalmazott optika a Datalogic QM2500 vonalkódolvasóban könnyedén olvassa a sérült, hiányos vagy rossz minőségű vonalkódokat is, miközben a felhasználót segíti az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzés. A gyártó innovatív technológiák sorát alkalmazza a Datalogic QM2500 vonalkódolvasóban, így a vonalkódolvasás folyamatában nem okoz gondot a tűző napfény vagy a rossz megvilágítással rendelkező helység. A Linear Imager technológiának köszönhetően a QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó felismeri a mobiltelefonok, tabletek, monitorok képernyőjén megjelenő vonalkódokat is, így alkalmas belépő- és menetjegyek, voucherek és bónok érvényességének ellenőrzésére/érvényesítésére is.




Vezeték nélküli szabadság, maximális rugalmasság



A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó vezeték nélküli kommunikációjának köszönhetően kiváló választás abban az esetben ha nagyobb méretű termékekről szükséges vonalkódot leolvasni, melyeknek a mozgatása méretüknél vagy súlyuknál fogva nehézkes. A gyártó saját WiFi szabványnak köszönhetően a Datalogic QM2500 vonalkódolvasó könnyedén jelentősen biztonságosabb adatkommunikációt eredményez, mint a normál WiFi vagy Bluetooth hálózatot használó készülékek. A QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó kényelmes és nagy munkaterületet biztosít felhasználójának – a gyártó által megadott vezeték nélküli kommunikációs távolság a paraméterek fülön érhető el. Fontos, hogy a kommunikációs (másnéven dokkoló) és töltő egység nem minden modellhez standard tartozék!




Könnyű telepítés, egyszerű üzemeltetés



A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó család modelljei között csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék. A QM2500-BK-433 cikkszámú vonalkódolvasó üzembehelyezése, telepítése nem igényel szakértelmet. Egyszerűen csak csatlakoztassa a Datalogic QM2500 vonalkódolvasót és pillanatokon belül már használható is a készülék. A gyártó által biztosított telepítési füzetben további programozási kódok használatával extra funkciókkal (pl. olvasás után Enter küldése, stb.) is felvértezhető a Datalogic QM2500 vonalkódolvasó.




A Datalogic QM2500 vonalkódolvasó felhasználási területei



Kis és nagykereskedelem

Iroda, egészségügy, laboratórium

Raktározás, árukiadás, áruátvétel

Utazás, vendéglátás, biztonsági alkalmazás

 




Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • Datalogic QM2500 vonalkódolvasó
    Esztergom
    Datalogic QM2500 vonalkódolvasó A kiváló ár/érték arányú, magas technikai színvonalat képviselő Datalogic QM2500 vonalkódolvasó gyorsan és könnyedén olvassa az összes ismert 1 dimenziós vonalkódot. A QM2500-BK-433K1 cikkszámú vonalkódolvasó kategóriá...
    • Vállalkozás, Ipar - Esztergom
    1 napja, 21 órája
    115 240 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom