Tracer TRAKAM46937 4.5D FHD Vela 4.5”, IPS, Full HD, 150° látószög Fekete autós kamera

14 956 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12094357
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az utazás öröm és biztonság. Rögzítsen mindent, ami a legfontosabb, kiváló minőségben.

A 4.5D FHD VELA autós kamera a visszapillantó tükörbe épített modern autós rögzítő, amely 1920x1080 Full HD (30 fps) videofelvételi felbontást kínál. Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a rögzített videók tele vannak részletekkel, élénk színekkel és mély élességgel.

Modern kialakításának köszönhetően stílusos kiegészítője minden autónak. A funkciógombok ergonomikus elhelyezkedésűek, nagyon kényelmesek és gyors hozzáférést tesznek lehetővé a készülék funkcióihoz és beállításaihoz.

A széles, 150°-os lencseszög lehetővé teszi, hogy mindent rögzítsen, ami az úton történik az autója előtt, beleértve a szomszédos sávokat és az út szélét is.
A szett természetesen tartalmaz egy tolatókamerát is, amely lehetővé teszi az események folyamatos rögzítését az autó hátulján, és támogatni tud minket parkoláskor.

A beépített G-Sensor, más néven ütközésérzékelő, úti ütközés (ütközés, ütés) esetén aktiválódik. A készülék elmenti a baleset során rögzített anyagot és rögzíti a későbbi használatra. Közúti baleset esetén segít meghatározni az elkövetőt, és bizonyítékot szolgáltat a rendőrség számára.

A 4.5D FHD VELA videorögzítő "fedélzeti" parkolási móddal rendelkezik. Ez további biztonságot jelent az autó számára. Hirtelen ütés vagy ütközés esetén a készülék bekapcsol és elkezdi a felvételt. Tudni fogja, mi történt a parkolóban – bizonyíték van a kezében.

További tulajdonság a mozgásérzékelő. Rögzíti a mozgást a kamera látómezejében, rögzíti és blokkolja a videót a törlés előtt.

Hang? Igen!, néha szükséges a felvétel során. A VELA beépített mikrofonnal rendelkezik, amely hangsávot biztosít.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest