Nintendo 10009509 Splatoon 3 3 az 1-ben Többszínű amiibo játékfigura szett

19 844 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644140
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A te amiibod, a te hősöd! Ha megérinti a Wii U GamePad, Nintendo Switch, New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL NFC érintkezési pontját egy amiibo karakterrel rendelkező kompatibilis játékban, meglepő új funkciókat fedezhet fel. Az amiibo játéktól függően különböző effektusokkal rendelkezik: Új módokat, fegyvereket vagy karakter-testreszabásokat nyithatsz meg, vagy fejlesztheted amiibo figurád képességeit, hogy tökéletes partnerré vagy erős ellenféllé váljon. Ezenkívül a karaktered adatai frissülnek a játék során. Így válik az amiibo egyedivé!

Egy amiibo, több játék
Egy amiibo figura több játékban is használható. Így kedvenc játékai a játékélmény teljesen új szintjét érik el. Még akkor is, ha elmentetted például a Super Smash Bros. játékadatait amiibo karaktereden, felhasználhatod a Mario Kart 8, a Hyrule Warriors és más játékok tartalmának feloldására.
Egyes címekben lehetőség van egy amiibo figurából bizonyos adatokat kiolvasni és elmenteni rá. Más játékokban csak amiibóból lehet adatokat olvasni. Például, ha megérinti az NFC érintkezési pontot egy amiibóval, átviheti a karaktert vagy egyes attribútumait a játékba.

Jellemzők:


Az amiibo kölcsönhatásba lép a kompatibilis játékokkal, amikor érintkezik az NFC érintkezési ponttal. Ily módon egyrészt a figurán tárolt adatok, másrészt a játékból származó információk kerülnek át a figurára.

A különböző kompatibilis játékok különböző módon használják ki az amiibo lehetőségeit.

A játékosok választhatnak, hogy összeállnak amiibo karaktereikkel, vagy versenyeznek velük. Akárhogy is, a karakterek idővel tovább fejleszthetők. Ha akarod, könnyedén megmutathatod barátaidnak amiibo-d fejlődését és újonnan megszerzett képességeit: Csak annyit kell tenned, hogy a karaktert egy barátod NFC kapcsolati pontjához kell tartanod – és az interaktív játék folytatódhat!


Megjegyzés: Az amiibo funkciók amiibo-kompatibilis játékokban való használatához szoftver- és/vagy rendszerfrissítésre lehet szükség.

FIGYELEM!
Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára – fulladásveszély. Az amiibo figurák lenyelhető apró alkatrészekből állnak. Ha apró alkatrészeket nyelt le, azonnal forduljon orvoshoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest