Nintendo 2006266 Fire Emblem Celica Többszínű amiibo játékfigura

6 911 Ft
Budapest
4 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644138
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Töltsd fel játékmenetedet amiibóval!
Harcolhatsz, edzhetsz és szintet léphetsz amiibo figuráiddal. Hozd létre saját egyedi amiibo-dat a statisztikáinak, valamint a támadásuk, védekezésük és sebességük beállításával.


Érintse meg amiibo figuráját a Wii U GamePad, New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL NFC-érintkezési pontjához, hogy életre keltse a játékban.

Képezze amiibo-ját, hogy bővítse képességeit és testreszabja a mozdulatokat.

Győzelem a csatában, akár összeállsz amiiboddal, akár egyedül küldöd el barátaid amiibo figurái ellen.


Egy amiibo, több játék
Egyetlen amiibo több játékkal is használható, így a szórakozás egy teljesen új szintjét adja kedvenc játékaihoz. Még ha vannak is mentve a Super Smash Bros. játékadatai amiibodon, továbbra is használhatod a Mario Kart 8, a Hyrule Warriors és egyebek tartalmának feloldására!

Egyes szoftverek képesek bizonyos adatokat olvasni és írni amiibo-ba és onnan, így amiibo képességei játék közben változhatnak. Más játékok csak az amiibo-ból olvasnak adatokat; Például egy karakter amiibójának megérintése az NFC-érintkezési ponthoz az adott karaktert vagy egyes tulajdonságaikat a játékba hozhatja!
Egyszerűen koppintson egy amiibót az NFC érintkezési pontjára, és regisztrálja Mii-adatait, hogy a sajátja legyen! Ahogy a játékokban használod, amiibo-ja egyedivé válik az Ön számára!

Megjegyzés: Az amiibo funkció használatához az amiibo-kompatibilis játékokban szoftverfrissítésre lehet szükség. Az amiibo funkció használatához rendszerfrissítésre is szükség lehet.

FIGYELEM!
Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára – fulladásveszély. Az amiibo figurák apró alkatrészekből állnak, amelyeket le lehet nyelni. Ha bármelyik alkatrészt lenyelte, azonnal forduljon orvoshoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest