Thrustmaster eSwap S Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Moduláris, Vezetékes kontroller - THRUSTMAS

50 832 Ft
Budapest
3 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11515824
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Moduláris gamepad Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO
A Thrustmaster eSwap S PRO professzionális moduláris gamepadot olyan játékosok számára tervezték, akik még magasabb szintre szeretnék emelni képességeiket, és a lehető legjobb eredményeket szeretnék elérni. A stílusos és ergonomikus vezérlő összesen 18 gombot tartalmaz rendkívül érzékeny mikrokapcsolókkal, amelyek villámgyors reakciót és ezáltal a legújabb játékok tökéletes élvezetét garantálják. A Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO korlátlan moduláris rendszerrel is rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik minden igényhez és játékstílushoz. A vezérlő kompatibilis az Xbox Series X|S és az Xbox One konzollal, továbbá PC-vel.

A gamepad testreszabása igényeid szerint
Elmúltak azok az idők, amikor új gamepadot kellett venned, csak mert a mini karok elhasználódtak! A Hot-Swap technológiának köszönhetően a minikarok cseréje nem is lehetne egyszerűbb. Az eSwap S PRO olyan játékosok számára készült, akik szeretnének feljebb lépni a ranglistán, és végül az elitbe kerülni.

Végezz minden mozdulatot a Thrustmaster eSwap S PRO Gamepaddal
Uralkodj a csatákban és vezérelj minden átlós mozgást a D-padnak köszönhetően, amely speciális 4 ütemű kapcsolókkal rendelkezik a fantasztikus reakció érdekében. Hihetetlen könnyedén kapcsolhatod össze az összes kombót – a mindössze 0,45 mm-es aktiválási távolságnak köszönhetően.

Érzékeny gombok villámgyors reagálással
Mindenképpen ki akarod majd használni a szupergyors kattintási reakciót, amelyet a vezérlő prémium minőségű kapcsológombjai tesznek lehetővé. A hagyományos membrángomboknál akár 64%-kal gyorsabbak, és több mint 5 millió megnyomásig kitartanak. A Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO válaszideje közel nulla, a gombok aktiválási távolsága mindössze 0,3 mm-re csökkent.

A beállítások mentése az eSwap S PRO gamepad memóriájába
Az eSwap S PRO gamepad belső memóriával rendelkezik két különböző játékprofil tárolására. Ez lehetővé teszi, hogy speciális beállításokat hozz létre a különböző típusú játékokhoz.

Teljesen konfigurálható gombok a Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO-n
Nem vagy elégedett az egyes műveletekhez tartozó gombok konfigurációjával? A mellékelt alkalmazással mindent testre szabhatsz. Elérhető például a vezérlők újratérképezése, az érzékenység beállítása, a holtzónák beállítása, a játékprofilok importálása és exportálása, valamint a rezgéserősség beállítása. A ThrustmapperX szoftver elérhető Windowsra, és közvetlenül az Xbox menüjéből is elérhető!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest