Razer Legendary Bundle, PS5 / PS4, Vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató / Fehér kontroller töltőál

36 654 Ft
Budapest
3 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11654176
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KONZOL. MOBIL. ELSAJÁTÍTVA.


Akár konzolt, akár mobilt használsz, mindkét területet irányíthatod a Razer Kaira for PlayStation segítségével – ez a kettős vezeték nélküli PS5 fejhallgató, amelyet Razer™ SmartSwitch hajt. Egyszerre képes csatlakozni 2,4 GHz-es és Bluetooth-eszközhöz, és élvezze a páratlan kényelmet, miközben zökkenőmentesen vált közöttük.

RAZER™ TRIFORCE 50 MM-ES MEGHAJTÓK


A Razer Kaira élvonalbeli meghajtókkal rendelkezik, amelyek külön hangolják a magas, közép és mély hangokat – fényesebb, tisztább hangzást biztosítva gazdagabb magas hangokkal és erősebb mélyhangokkal.

RAZER™ HYPERCLEAR CARDIOID MIKROFON


A hajlítható mikrofont úgy finomhangolták, hogy elnyomja a hátulról és oldalról érkező háttérzajt a nagyobb hangszigetelés érdekében, így mindig hangosan és tisztán fog hallani.

RAZER™ SMARTSWITCH


Miközben a Kairát a mellékelt USB-C hardverkulccsal használja, a csatlakoztatott Bluetooth-eszközről érkező hívások automatikusan a headseten keresztül érkeznek, így kényelmesen fogadhatja a hívást, majd visszaválthat a játék hangjára anélkül, hogy eltávolítaná a Kairát.

A Ne zavarjanak módot be lehet kapcsolni a Razer Audio alkalmazásban, ha meg akarja akadályozni, hogy a bejövő hívások érkezzenek, míg a fülhallgató dedikált gombja lehetővé teszi a kézi váltást a HyperSpeed ​​Wireless és a Bluetooth-audio között.

MOBILALKALMAZÁSOK TESTRESZABÁSA


Maximalizálja Kairáját a Razer Audio alkalmazással. Ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, testreszabhatja az EQ-t, válthatja a Ne zavarjanak módot és még sok mást a vezeték nélküli firmware-frissítések révén történő folyamatos fejlesztésekkel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest