SanDisk Extreme PRO, 128 GB, SDXC, UHS-I, Class 10, QuickFlow, Memóriakártya

14 997 Ft
Budapest
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9406501
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A legerősebb SD UHS-I memóriakártyánk, mégis olyan teljesítményt nyújt, amely felemeli kreativitását. Az akár 140 MB/s 6 felvételi sebességgel  és 3. osztályú (U3) 2 UHS-sebességű felvétellel készen áll a lenyűgöző, nagy felbontású, akadozásmentes 4K UHD videó 1 rögzítésére . És mivel a felvételek elkészülte után sem csökken a tempója, akár 200 MB/s 6 átviteli sebességet biztosít a gyorsabb utómunkálati munkafolyamat érdekében. Ráadásul úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárásnak, a víznek, az ütéseknek és más, az ideálisnál nem megfelelő körülményeknek, így biztos lehet benne, hogy bárhová is viszi a munkája, jó lesz.


















Javítsa munkafolyamatának hatékonyságát
A SanDisk® QuickFlow™ Technology 7 segítségével ez a kártya akár 200 MB/s 6 (64 GB - 1 TB) gyors átviteli sebességgel optimalizálja a teljesítményt az időtakarékos médialerakáshoz  . A maximális sebesség eléréséhez (külön megvásárolható) párosítsa a SanDisk Professional PRO-READER SD-vel és a microSD-vel.

Felvételi sebesség akár 140 MB/s Az
akár 140 MB/s 6 felvételi sebességgel a kártya tökéletes az események megörökítésére, anélkül, hogy egy ütemet kihagyna.

Tökéletes 4K UHD videókhoz
Néha a sebesség az, amire szüksége van. A SanDisk Extreme PRO SD UHS-I kártya olyan teljesítményt nyújt, amellyel lenyűgöző, megszakítás nélküli 4K UHD videót rögzíthet 1 .

Lenyűgöző szekvenciális sorozatfelvételek
Az UHS Speed ​​Class 3 (U3) és a Video Speed ​​Class 30 (V30) 2 kategóriájú SanDisk Extreme PRO SD UHS-I kártya lehetővé teszi a sorozatos sorozatfelvételek rögzítését anélkül, hogy egy ütemet kihagyna.

Tartósság, amelyre számíthat A
zord körülményekhez épített és azokban tesztelt 3 SanDisk Extreme PRO SD UHS-I kártya hőálló, vízálló, ütésálló és röntgenálló.

Véletlenül törölt képek helyreállítása
Ajánlatot tartalmaz a RescuePRO® Deluxe 2 éves adat-helyreállító szoftverre 4 , amely lehetővé teszi a véletlenül törölt képek visszaállítását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest