Blow 78-568 GoPro4U 11, 5K UHD, 30FPS, 20MP, 2" LCD Képernyő, Fekete sportkamera

44 758 Ft
Budapest
2 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11205771
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Felvétel kiváló minőségben

A kamera rendkívüli 5K Ultra HD minőségben rögzít, ami kiváló videóminőséget biztosít. Ezenkívül a széles, 160 fokos felvételi szög még több helyet és részletgazdagságot ad a felvételnek. Ennek köszönhetően életed fontos pillanatai tökéletes paraméterekben örökíthetők meg, a felvételek pedig hosszú évekig gyönyörködtetik majd a szemed!


Tökéletes bármilyen sporthoz

Ez a készülék többféle üzemmóddal rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen sporthoz alkalmas. A kamera tökéletes lesz ejtőernyős ugráshoz, kötélen sétáláshoz, BMX-ezéshez vagy motocrossozáshoz. Ráadásul a mellékelt vízálló toknak köszönhetően könnyedén megörökíthetjük kalandjainkat wakeboardozás, snowboardozás, búvárkodás, kajakozás vagy jetskizés közben.


Kiegészítő elülső LCD képernyő

A fényképezőgép egy további LCD-képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy lássa magát felvétel közben. Ez egy rendkívül hasznos funkció, amely lehetővé teszi a kép azonnali vezérlését és a pozíció vagy arckifejezés beállítását, ami sokkal könnyebbé teszi a professzionális és jól megkomponált felvételek készítését.


Távirányító

Egy speciális távirányító tartozik hozzá. Ez a távirányító két gombbal rendelkezik, amelyek segítségével egyszerűen és intuitív módon készíthet képeket és kezdheti el a felvételt. A szett részét képező speciális hevedernek köszönhetően a távirányítót a csuklójára rögzítheti. Így könnyedén hozzáférhet a kamera funkcióihoz, akár síel, kerékpározik vagy bármilyen más tevékenységet végez.


Fogantyúk minden alkalomra

A készlet különféle tartókat tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén rögzítheti a kamerát sisakra, motorra vagy kerékpárra. A megerősített ház megvédi a kamerát a mechanikai sérülésektől extrém sporttevékenységek során.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest