BLOW 78-538 Pro4u 16 MP 4K 30FPS Ultra HD Távirányítós Fekete sportkamera - Blow

21 610 Ft
Budapest
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10659057
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Magas felvételi minőség

A kamera 4K Ultra HD minőségben rögzít, ami garantálja a rögzített videók tökéletes minőségét. Ezt a minőséget fokozza a kivételesen széles rögzítési szög is - akár 170 fok! Mindez azt jelenti, hogy életének fontos pillanatait olyan kiváló paraméterekkel rendelkező anyagban örökítik meg, amelyeket szívesen nézel majd évekig!


Intuitivitás és multifunkcionalitás

Az egyszerű és áttekinthető menü lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a kamerát az Ön preferenciáihoz. Valós idejű előnézet, kamera, vezérlés WiFi-n keresztül-ezek a funkciók teszik a Pro4U kamerát minden körülmények között pótolhatatlanná. Ezenkívül webkameraként is használható. Tökéletes különféle típusú videokonferenciák lebonyolításához a nagy képfelbontásnak köszönhetően - a távmunka már nem lesz probléma. A webkamera funkció rendkívül hasznos lesz a diákok és a tanárok számára is, ha e-learning formájában tanítanak. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a készüléket a számítógéphez egy USB -microUSB kábellel áramellátással és adatátvitellel, és beállítja a kamera módot a menüben (külön mikrofon szükséges a hang továbbításához - nem tartozék).


Gazdag készlet különböző alkalmakra

A készlet sok rögzítőelemet tartalmaz a webkamera sisakra, motorkerékpárra vagy kerékpárra történő rögzítésére. A hegymászás, síelés vagy szörfözés rögzítése a Blow Pro4U webkamerával teljesen problémamentes. A rögzítő lehetővé teszi az extrém sportok szabad gyakorlását a megerősített háznak köszönhetően, amely megvédi fényképezőgépét a mechanikai sérülésektől!


Távirányító

A sisakra szerelt felvevő működését távirányító segíti - két egyértelmű gomb lehetővé teszi a fénykép készítését és a felvétel megkezdését. A távirányító könnyen felszerelhető például a csuklójára a készülékhez rögzített speciális pántnak köszönhetően.


Rögzítő az autójához

Ha jelenleg nem tervezi nyaralóvideók rögzítését, akkor nem kell elhagynia a kamerát egy évig. A Pro4U tökéletes útvonalrögzítő az autóban. Minden érzékelő, beépített mikrofon, átlátszó 2 hüvelykes képernyő lehetővé teszi, hogy nincs szüksége két különböző eszközre, időt és pénzt takaríthat meg!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest