AgfaPhoto AC9000 12MP 4K Ultra HD Wi-Fi Fekete sportkamera

33 434 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651095
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Fedezze fel a lehetőségeket az AgfaPhoto AC9000 sportkamerával! Ez a kamera a legmodernebb technológiával rendelkezik, így lehetővé teszi, hogy a legjobb élményeket rögzítse. A kamera True 4K Ultra HD videofelbontással rendelkezik, így éles, tiszta videókat rögzíthet, amelyek úgy néznek ki, mintha ott lenne. A 170° látómezőlencse széles látószöget biztosít, így semmi sem marad ki a képből.

A kamera Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, így akár kameravezérlést is végezhet, és élőben nézheti meg a felvételt a telefonján. A kamera 20 MP fotókat készít, így tiszta, részletgazdag képeket rögzíthet, amelyeket bármikor megoszthat barátaival és családjával.

Az AC9000 vízálló, így akár 30 méter mélyen is rögzítheti az élményeket. A kamera mindössze 75 g súlyú, így könnyen magával viheti bárhová. Az AC9000 számos funkcióval rendelkezik, beleértve a time-lapse, lassított felvétel, hurokrögzítés, menetrögzítő és sorozatfelvétel funkciókat.

Az JPG fényképek és MP4 (H.264) videók támogatása lehetővé teszi, hogy könnyen megoszthassa az élményeit. A kamera képernyője 180 fokkal elfordítható, így az önarcképek készítése sem jelent problémát.

Az AC9000-be beépített képstabilizátor és rázkódásgátló funkció is található, így a felvételek mindig stabilak és tiszták lesznek. Az önkiemelkedő funkció lehetővé teszi, hogy magasabb perspektívákból rögzítse az élményeket. Az AC9000 beépített HDMI és MicroUSB portokkal rendelkezik, így a felvételeket és képeket egyszerűen továbbíthatja más eszközökre.

A cserélhető 1050mAh akkumulátor a kamera hosszú élettartamát biztosítja, és a MicroSD / MicroSDHC / MicroSDXC memóriakártya kompatibilitás 128 GB méretig lehetővé teszi, hogy még több élményt rögzítsen és tároljon.

Rögzítse az élet kalandos pillanatait az AgfaPhoto AC9000 sportkamerával!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest