Easypix GoXtreme Pioneer 5 MP 1080p 60 FPS Full HD Wi-Fi Fekete-Fehér sportkamera

24 566 Ft
Budapest
2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651092
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Akár vízen, víz alatt, hegyi kerékpározással vagy snowboardozással utazik, a GoXtreme Pioneer 1080p-s felvétele azt jelenti, hogy újraélheti a legjobb pillanatokat lenyűgöző full HD felbontásban. Tökéletes kültéri társként a GoXtreme Pioneer FULL HD akciókamerában éppen az van, amire szüksége van a tökéletes pillanat megörökítéséhez. Egyszerűen szerelje fel a kamerát a mellékelt kormány- vagy sisaktartókkal, és nézze meg a felvételeit a beépített 2,0"-es kijelzőn. Mélyre megy...? Nem probléma, a mellékelt vízálló tok biztonságban tartja Pioneerét, és 30 méteres mélységig szárazon tartja.

Kiváló Full HD teljesítmény

A GoXtreme Action Cams optimális teljesítményt nyújt. Legyen szó Full HD videóról, éles képekről, sztereó hangrögzítésről, csak a legjobb alkatrészeket választjuk, mint például a nagy hatékonyságú lapkakészleteket és a nagy sebességű érzékelőket. A GoXtreme Pioneer rendkívül éles Full HD videókat biztosít 30 képkocka/mp sebességgel.

Széles látószög

Ami a látószöget illeti, a GoXtreme lefedi 45°-tól 170°-os ultraszéles látószögig képes felvételeket készíteni!

Burst & Time lapse

Az aktiválás után a sorozatfelvételi mód több fényképet készít az exponáló egyetlen lenyomásával, így több fényképet készít egymás után. A Time Lapse mód lehetővé teszi, hogy kreatívak legyünk azáltal, hogy beállított időközönként automatikusan készíthetünk fényképeket, amelyeket videóként lejátszva hosszabb időtávon tekinthetünk meg.

Tartozékok - nem spóroltunk semmit!

A GoXtreme-nél tisztában vagyunk azzal, hogy többet adjunk Önnek, ezért minden GoXtreme Action Cam tartalmazza az alapvető tartók és tartozékok nagy választékát, közvetlenül a dobozban. A GoXtreme Pioneer tartozékok tökéletesek a különféle felületekhez való rögzítéshez!

Kijelző és vízálló tok

A GoXtreme Pioneer 30 méteres vízálló tokkal van ellátva valamint egy nagy és kényelmes, 2 hüvelykes kijelzővel, amely tökéletes a felvételek beállításához, a kamerabeállítások megtekintéséhez vagy módosításához, valamint kényelmes lejátszást és áttekintést biztosít a videók és fényképeknél.

WiFi kapcsolat: Nézze meg és ossza meg videóit

A beépített WiFi egy gombnyomással lehetővé teszi, hogy kameráját okostelefonjához vagy táblagépéhez csatlakoztassa a kísérőalkalmazás segítségével. Az ingyenesen letölthető alkalmazás telefonját vagy táblagépét élő nézetű távirányítóvá változtatja, és teljes körű vezérlést kínál a kamera funkcióihoz és beállításaihoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest