SUBSONIC SA5660, Xbox Series X, PS4, PC, 3.5mm Jack, Gamer, Vezetékes, Fekete mikrofonos fejhallgató

7 641 Ft
Budapest
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12407444
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egyedülálló játékélmény: Ez a játékhoz és csevegéshez használható fejhallgató tiszta és erőteljes sztereó hangzást kínál az 50 mm-es hangszóróknak, amelyek impedanciája 32 +/- 10% 1 kHz-en, érzékenysége 108 +/- 3 db 1 kHz-en, és 20 Hz-től 20 KHz-ig terjedő frekvenciatartomány, amely teljes elmélyülést biztosít. (Mikrofon érzékenység: -40 +/- 3 db / 2,2).

Maximális játékkényelem: Nagyon könnyű (210g), teljesen állítható (állítható fejpántok, visszahúzható mikrofon), és aprólékos kivitelével (40 MMS-párna és párnázott műbőr fejpánt) a fejhallgató optimális játékkomfortot kínál, ideális hosszú online játékmenetekhez.

Több platformmal kompatibilis: A 3,5 mm-es jack csatlakozóval felszerelt, játékhoz készült headset közvetlenül a PS5, Xbox Serie X, PS4, Xbox One, PC-vezérlők jack portjához csatlakozik (a Nintendo Switchen a Fortnite kompatibilis is). Legyen szakértő: A headset hangerőszabályzóval és a mikrofon némító gombjával van felszerelve. Ideális játékmenetekhez a Battle Royalban vagy a call of duty black ops hidegháború idején, ez a Gaming headset elkíséri Önt az online játék nagyszerű pillanataihoz. A gamer headset hangerőszabályzóval és a mikrofon némító gombjával van felszerelve

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest