111 OLDALAS A hagyományos módon, természetes körülmények között nevelt régi magyar baromfifélék húsa sötétebb, kevésbé puha, ám sokkal ízletesebb és táplálóbb, mint a tömegélelemmé vált mai baromfitermékeké. A könyv a hagyományok ismertetésén túl olyan ínycsiklandó receptekkel is szolgál, melyek a legtöbb esetben elfeledtetik velünk, hogy hol is nevelkedett az érintett állat. Mindezt részletes leírásokban, valamint fotókkal illusztrálva tálalja. SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN LEHET ÁTVENNI, VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN POSTÁZOM TELJESEN ÚJ, OLVASATLAN ÁLLPOTBAN VAN.
SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN LEHET ÁTVENNI, VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN POSTÁZOM TELJESEN ÚJ, OLVASATLAN ÁLLAPOTBAN VAN. Megpróbálok elmondani egy történetet. Tízévesen a makói gettó után két-háromezred magammal a szegedi téglagyár hideg esőtől vert téglaszárít...
259 OLDALAS Ez a könyv a természettudomány fejlődésével foglalkozik. A szerző az egyes korok uralkodó előítéleteinek s az új termékenyebb előítéletek hódító útjának felfedésével elénk állítja a fizikai világkép alakulását. Az ókorban még nem lehet a ...
350 oldalas Bírálataim e gyűjteménye szerves folytatása a Mi az, hogy beszélgetés? címmel a Magvető Kiadónál megjelent kötetemnek. A folytatás szónak nem (csak) kronológiai értelme van. Mert igaz ugyan, hogy ez a kötet tartalmazza azokat az újabb ír...