208 oldal Nemcsak a filmvásznon szenvedélyes a világhírű sztár, Gérard Depardieu, hanem a konyhában is. A hobbiszakácsnak, az élvezetek emberének időközben szakmájává is lett a szenvedélye: borászként már évek óta termel a Loire mentén jó minőségű borokat, Párizs szívében megnyitott éttermével pedig sok-sok éve dédelgetett álmát is megvalósította. Szakácskönyve több mint kedvenc receptjeinek gyűjteménye. Tisztelgés a tisztes, hagyományos konyha előtt, felhívás a minőségre és az evés tudatos élvezetére.
SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN LEHET ÁTVENNI, VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN POSTÁZOM TELJESEN ÚJ, OLVASATLAN ÁLLPOTBAN VAN.
SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN LEHET ÁTVENNI, VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN POSTÁZOM TELJESEN ÚJ, OLVASATLAN ÁLLAPOTBAN VAN. Megpróbálok elmondani egy történetet. Tízévesen a makói gettó után két-háromezred magammal a szegedi téglagyár hideg esőtől vert téglaszárít...
259 OLDALAS Ez a könyv a természettudomány fejlődésével foglalkozik. A szerző az egyes korok uralkodó előítéleteinek s az új termékenyebb előítéletek hódító útjának felfedésével elénk állítja a fizikai világkép alakulását. Az ókorban még nem lehet a ...
350 oldalas Bírálataim e gyűjteménye szerves folytatása a Mi az, hogy beszélgetés? címmel a Magvető Kiadónál megjelent kötetemnek. A folytatás szónak nem (csak) kronológiai értelme van. Mert igaz ugyan, hogy ez a kötet tartalmazza azokat az újabb ír...