vidaXL bambusz asztallap 100x50x4 cm

25 220 Ft
Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12392468
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a bambusz asztallap ideális megoldás az asztalok felfrissítésére, miközben természetes hangulatot varázsol. Tartós anyag: A bambusz rugalmasságáról és keménységéről ismert. A bambuszbútor remek választás, ha erős, természetes anyagból készült bútort szeretne.Kiváló alátámasztás: Az asztallap nagyszerű alátámasztást biztosít a laptopok, szórakoztató berendezések, irodai kellékek és dísztárgyak számára. Az egész blokkos dizájn tovább növeli a stabilitást és a szilárdságot.Praktikus kábelvezető lyuk: Az asztallap 2 kábelvezetőlyukkal van ellátva, amelyek segítségével mindenféle kábeltípust rendszerezhet, ezáltal rendezett és tiszta munkaterületet hozva létre.Többféle célra: A bambusz asztallap különféle forgatókönyvekhez alkalmas, például home office-ban, tanuláshoz, festéshez és számítógépes játékokhoz is használható, így szélesebb körű felhasználói élményt biztosít.Könnyen tisztítható felület: A lakkozott felületnek köszönhetően az asztallap nedves ruhával könnyen tisztítható. Jó tudni:A szín és erezet darabonként változik, így minden darab egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik, biztosítva terméke exkluzivitását és egyediségét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL bambusz asztallap 100x50x4 cm
    Budapest
    Ez a bambusz asztallap ideális megoldás az asztalok felfrissítésére, miközben természetes hangulatot varázsol. Tartós anyag: A bambusz rugalmasságáról és keménységéről ismert. A bambuszbútor remek választás, ha erős, természetes anyagból készült búto...
    2 hete, 1 napja
    24 520 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest