Asus PRIME Z790-A WIFI LGA 1700, ATX, DDR5, HDMI, DP alaplap - ASUS

133 073 Ft
Budapest
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12390241
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ASUS Prime sorozatú alaplapokat szakértelemmel tervezték, hogy kiaknázhassák a 13. generációs Intel® Core™ processzorokban rejlő lehetőségeket. A robusztus energiafelépítéssel, átfogó hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel büszkélkedő PRIME Z790-A WIFI számos teljesítményoptimalizálást kínál a felhasználóknak és a PC barkácskészítőknek az intuitív szoftver- és firmware-funkciókon keresztül.

Az ASUS PRIME Z790-A WIFI mindezt egy elegáns, futurisztikus megjelenésű csomagban kínálja, amelynek középpontjában az űrhajó tervezési esztétikuma áll, ezüst tónusú adattáblával és chipset borítással.

A masszív hűtőbordák kiterjedt felülete lefedi a VRM-eket és a fojtókat, hogy javítsa a hőelvezetést. A speciálisan kialakított hőpárnákkal együtt javítják a MOSFET-ekből és fojtótekercsekből származó hőátadást a jobb hűtési teljesítmény érdekében.

Az ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) egy exkluzív firmware-szolgáltatás a PMIC-korlátozott memóriamodulokhoz. Az AEMP II a CPU és a memóriamodul azon képességén alapul, hogy betanítja a készletben lévő memóriachipeket, és optimalizált órajelet biztosít, amely könnyedén felszabadítja a teljesítményt.

A rugalmas képzési módszernek köszönhetően az AEMP II nemcsak a memória beállítását teszi egyszerűvé az alapbeállítások fölé, hanem a rendszer működésének stabilitásának megőrzését is, akár a legtöbbet hozza ki egy belépő szintű modulból, akár egy nagy sebességű készletet tölt fel a végsőkig. teljesítmény.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest