Ezt a hirdetést archiválták.

Asus TUF Gaming B450M-Pro S AM4, micro ATX, 4 x DDR4, HDMI, DP alaplap - ASUS

Budapest
5 napja, 9 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12390239
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A TUF Gaming alaplapokat kifejezetten úgy tervezték és tesztelték, hogy túléljenek és boldoguljanak olyan körülmények között, ahol más alaplapok nehézségekkel küzdenének. A katonai minőségű alkatrészekkel, továbbfejlesztett energiamegoldással és a hűtési lehetőségek átfogó készletével tervezett alaplap sziklaszilárd teljesítményt és megingathatatlan játékstabilitást biztosít.

Ha TUF Gaming alaplappal építkezik, a TUF Gaming Alliance előnyeit is élvezheti – az ASUS megbízható iparági partnerekkel való együttműködése, amely egyszerűbb építést, legjobb kompatibilitást és kiegészítő esztétikát biztosít az alkatrészektől a házig.

A továbbfejlesztett tápellátással és átfogó hűtési lehetőségekkel a legújabb AMD Ryzen CPU-k meghajtására, valamint a gyorsabb memória és tárolás támogatásával a TUF GAMING B450M-PRO S tökéletes alapot a következő, nagy magszámú harci felszereléséhez.

A TUF GAMING B450M-PRO S beépített VRM-je 8+2 DrMOS teljesítményfokozatot használ, amelyek a magas és alacsony oldali MOSFET-eket és a meghajtót egyetlen csomagban egyesítik, biztosítva a 3. generációs AMD Ryzen™ processzorok által igényelt teljesítményt és hatékonyságot.

A TUF Gaming alaplapokat úgy tervezték, hogy könnyen beállíthatók és konfigurálhassanak a kívánt módon – még az első alkalommal építők számára is. A TUF Gaming Alliance ökoszisztéma megkönnyíti a kompatibilis alkatrészek kiválasztását, míg az Armory Crate szoftver egyetlen műszerfalon keresztül kínálja a rendszerbeállítások teljes vezérlését. A TUF Gaming alaplapok mindent megadnak, amire szükséged lehet álmai játékgéped megépítéséhez anélkül, hogy bonyolultabbá tennéd.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest