Konix KX-NAR-SK-NS Naruto Nintendo Switch Mintás-Fehér-Narancs kezdő csomag (Tok + Üvegfólia + Törlő

10 476 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11654167
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A mikrofon a távirányítóba van beépítve a fülbe helyezhető fejhallgató-kábelbe, amelynek funkciói közé tartozik a „lejátszás, szünet, felvétel, letétel”. A fülbe helyezhető fejhallgató 20-20 kHz-es frekvenciaátvitellel, 16 ohmos impedanciával és 9 mm-es neodímium membránnal rendelkezik a kiváló minőségű és dinamikus hangzás érdekében.

Ezen kívül 3 méretű szilikon hegy található az optimális kényelem érdekében. A vezeték hossza 1,2 méter, a fülbe helyezhető fejhallgató pedig egy 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül csatlakoztatható.

Ez a kezdőcsomag ideális mindazok számára, akik most vásároltak egy Nintendo Switchet, vagy szeretnének beszerezni egy olyan csomagot, amely tartalmazza a konzolhoz szükséges összes szükséges tartozékot: védőtokot, tárolótokot 4 játékhoz, védőképernyőt, egy pár fülbe helyezhetőt. fejhallgatót és egy tisztítókendőt.

Edzett üvege erősen ellenáll a karcolásoknak, keménysége 9H (keményebb, mint egy kés). Az érintési funkciók 100%-ban megmaradtak, a védelem élei pedig lekerekítettek a nagyobb biztonság érdekében.

Ez a hordtáska dupla nyílással, kényelmes fogantyúval, több tárolórekesszel rendelkezik (egy belső hálóval és 8 rekesszel a játékok tárolására).

A készletben található tisztítókendőnek köszönhetően bármikor megtisztíthatja képernyőjét, és tiszta látásban élvezheti az összes játékot.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest