Herzog hr-2622: 3 db márvány bevonatú szószos/tejes edény kiöntővel

14 300 Ft
Jánkmajtis
2 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322819
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-2622: 3 darabos márvány bevonatú szószos/tejfőző edénykészletet, amelyet úgy terveztünk, hogy sokoldalú funkcióival emelje a kulináris élményt. Ez a készlet három 16 cm, 18 cm és 20 cm méretű edényt tartalmaz, amelyek tökéletesen megfelelnek a különböző főzési igényeknek. Akár szószokat főz vagy tejet melegít, ezek az edények minden konyhában nélkülözhetetlenek.

Kettős kiöntőajkakkal ezek az edények biztosítják a rendetlen kiöntést, így a szószokat precízen és könnyedén csepegtetheti. A puha markolatú fogantyúk hűvös tapintásúak maradnak, így kényelmet és biztonságot nyújtanak kedvenc receptjei elkészítése közben. A stílusos fekete márvány hatású bevonat nemcsak kifinomultságot kölcsönöz konyhájának, hanem ellenáll a karcolásoknak is, így az edények megőrizve érintetlen megjelenésüket.

Az alumínium magos testtel készült edények kivételes főzési eredményeket biztosítanak. Az alumíniumszerkezet gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít, megelőzve a forró pontok kialakulását és megkönnyítve a hatékony mártáskészítést. Tapadásmentes bevonatuknak köszönhetően ezek az edények könnyen tisztíthatók és minimális olajat igényelnek, így ideálisak különféle szószok, mártások és pudingok elkészítéséhez. Ezek az edények kompatibilisek a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokkal, így sokoldalúak és kényelmesek minden főzésre vágyó számára.

Tulajdonságok:


Sokoldalú készlet: A három különböző méretű edény beépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különböző főzési igényeknek megfeleljenek. A kis adagok melegítésétől kezdve a nagyobb mennyiségű szószok vagy tej elkészítéséig ez a készlet sokoldalúságot kínál a konyhában.

Öblítő kifolyó: Az edényben található kiöntő kifolyó fokozza a pontosságot és az ellenőrzést a folyadékok kiöntésekor. Ez a funkció minimalizálja a kiömlést, és tiszta, rendetlen élményt biztosít, különösen hasznos a szószok csepegtetésekor vagy a folyadékok átöntésekor.


Stílusos design: Az elegáns fekete márvány hatású bevonat nemcsak esztétikailag teszi vonzóvá az edényeket, hanem gyakorlati célt is szolgál. A karcálló bevonat biztosítja, hogy az edények hosszabb használat után is megőrizzék vizuális vonzerejüket, ami hozzájárul a konyhában való hosszú élettartamukhoz.


Kényelmes kezelés: A puha markolatú fogantyúk úgy lettek kialakítva, hogy a felhasználó kényelmét és biztonságát helyezzék előtérbe. Mivel ezek a fogantyúk a főzés során hűvös tapintásúak maradnak, megkönnyítik az edények manőverezését az égési sérülések vagy kellemetlenségek kockázata nélkül, javítva az általános főzési élményt.


Kiegyenlített hőelosztás: Az edények alumínium magos teste megkönnyíti a hatékony hőelosztást, biztosítva, hogy az ételek egyenletesen, forró pontok nélkül süljenek meg. Ez a tulajdonság elengedhetetlen az egyenletes főzési eredmények eléréséhez és az egyenetlenül főtt ételek kockázatának megelőzéséhez.


Non-Stick bevonat: Az edényeken alkalmazott tapadásmentes bevonat leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot és elősegíti az egészségesebb főzést. A minimálisan szükséges olajjal a felhasználók könnyedén készíthetnek mártásokat, mártásokat és pudingokat, miközben a takarítás során a túlzott súrolás szükségességét is csökkentik.


Kompatibilitás: Az edények' kompatibilitása a különböző főzőlapokkal bővíti használhatóságukat, így különböző konyhai környezetekben használhatók. Akár gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- vagy indukciós főzőlapokon főznek, a felhasználók számíthatnak ezekre az edényekre, hogy egyenletes eredményt érjenek el.


Kibíró konstrukció: Kiváló minőségű anyagokból, köztük nem mérgező és nem reaktív összetevőkből készültek, ezek az edények úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a rendszeres konyhai használatnak. Tartós felépítésük hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt biztosít, így értékes kiegészítői bármely konyhai arzenálnak.


Egyszerű karbantartás: Az edények' kialakítása a könnyű karbantartást helyezi előtérbe, leegyszerűsítve a használat utáni tisztítási folyamatot. Az egyszerű tisztítási követelményekkel a felhasználók kevesebb időt tölthetnek a takarítással, és több időt tölthetnek a kulináris alkotásaik élvezetével.


Multifunkciós használat: Ezeknek az edényeknek a sokoldalúsága túlmutat az elsődleges funkciójukon, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különböző főzési technikákat és recepteket fedezzenek fel. Akár tej melegítéséről, szószok párolásáról, akár tészta és zöldségek főzéséről van szó, ezek az edények többfunkciós hasznosságot kínálnak a különféle főzési igényekhez.


Specifikációk:


Márkanév: Herzog

Szín: Fekete

Váz anyaga: Alumínium

Fogantyú anyaga: Bakelit

Méret: 16cm/18cm/20cm

Töltőcső: Igen

Főzőfelület: Gáz, elektromos, kerámia, hologén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 30l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓS -...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    4 700 Ft
  • Jánkmajtis
    GYEREKEK'S PLAY TUNNEL "Caterpillar" Egyszerűen össze- és szétszerelhető - a kibontás még soha nem volt ilyen egyszerű, csak vegye ki a tokból, oldja ki a kapcsokat és az alagút magától kibontakozik . Összecsukni még egyszerűbb - csak h...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Helytakarékosság: Csak pakolja be a holmiját a zacskóba. A porszívóval történő levegő kiszívása után akár 80%-kal is csökkentheti a térfogatát. Így rengeteg helyet takaríthat meg. ✅ Kiemelkedő biztonság: A tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    A nem motorizált MASTER F-02 futópad a mechanikus ellenállás elvén működik. Alkalmas kezdők számára, és alacsony helyigényének köszönhetően kisebb lakásban is jól elfér. Ez a futószalag két fokos dőlésszöggel rendelkezik. Műszaki leírás: Mechanikus m...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    48 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Tulajdonságok: Tapadásmentes bevonat: hőálló (-200 °C-tól +260 °C-ig, rövid ideig akár 300 °C-ig) és tűzálló. A tapadásmentes bevonat nagy előnye, hogy zsír nélkül süthet zöldségeket, tojást vagy húst. Többször használható: a tartós anyagból készül...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    1 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis