Xiaomi 70Mai Dash Cam A200 Black

22 310 Ft
Budapest
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12260863
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LCD2, 2,1MP, MP4, H.264/H.265, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 47,5x35x20mm Kiváló képminőség A Full HD 1080p felbontás lehetővé teszi a környezet legfontosabb részleteinek, például útjelző táblák vagy rendszámtáblák kivételes tisztaságú rögzítését. Ezenkívül a 60 FPS sebességgel történő rögzítés még gyors vezetés vagy nehéz körülmények között is egyenletes, részletekben gazdag képet garantál. A 130°-os látószög legalább 3 forgalmi sávot fed le, így egyetlen esemény sem marad el. Kiváló minőségű felvételek még gyenge fényviszonyok között is Az F2.0 rekesznyílás és a nagy dinamikus tartomány (HDR) gondoskodik arról, hogy a legfontosabb részletek, például a rendszámtáblák vagy az útjelző táblák megörökítésre kerüljenek gyenge fényviszonyok között is. A MaiColorVivid+ Solution™ algoritmus által támogatott HDR simább átmeneteket garantál, és javítja a felvétel fontos elemeinek láthatóságát, különösen olyan nehéz körülmények között, mint például gyengén megvilágított alagutak és nagy kontrasztú környezet. 70 mai Night Owl Vision™ A 70mai Night Owl Vision™ egy másik egyedülálló technológia, amely tisztább képeket biztosít éjszaka, kevesebb zajjal, kiegyensúlyozott expozícióval és jobb tükröződés-szabályozással. Time-lapse felvétel funkció A time-lapse funkciónak köszönhetően a kamera minden 30 percnyi felvételt 1 perces time-lapse videóvá tömörít, hogy helyet takarítson meg a memóriakártyán, és gyorsabb videólejátszást és kulcsfontosságú pillanatok megtalálását teszi lehetővé. Vezérlés egy dedikált alkalmazáson keresztül A dedikált lengyel nyelvű 70mai alkalmazásnak köszönhetően kezelheti a felvételi időt, a videó felbontását, a G-szenzor érzékenységét és egyéb paramétereket. Csatlakozzon az A200 beépített Wi-Fi-hálózatához a videók eléréséhez, megtekintéséhez és letöltéséhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Delfinbúvár Iskola és Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Xiaomi 70mai Dash Cam A200 + RC11 Rear Camera Black
    Budapest
    LCD2, 2,1MP, MP4, H.264/H.265, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 47,5x35x20mm Kiváló képminőség A Full HD 1080p felbontás lehetővé teszi a környezet legfontosabb részleteinek, például útjelző táblák vagy rendszámtáblák kivételes tisztaságú rögzítésé...
    1 napja, 7 órája
    29 140 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Delfinbúvár Iskola és Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest