Anna 80XPS tojáskeltető inkubátor

Becsehely Becsehely Becsehely
6 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7664721
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
Leírás
A tojáskeltető 80 férőhelyes, anyaga 30mm vastagságú XPS hungarocell, külső mérete 500x500x260mm. Alkalmas minden háztáji szárnyas: tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk, fácán, fogoly, fürj tojás keltetéséhez. Az inkubátor keltetési hőmérséklete állítható, így hüllők és méhek szaporítására is használható.

A beépített termosztát automata hangolásra képes, így a fűtőegység megtanulja, hogy mennyi energia szükséges a keltetőgép 0,1°C-os hőmérséklet pontos tartásához. A fűtőbetét a 100W-os teljesítményből a hőtartáshoz csupán 1kWh-át használ el 24 óra alatt. Nagy fűtőteljesítményének és jó szigetelésének köszönhetően, fűtetlen melléképületben is használható.

Alap esetben a keltetőgép forgató nélküli, a tojásokat egymás mellé, fektetve a hálóra kell helyezni. A tojások forgatását naponta kétszer kell elvégezni, egyik feléről a másikra, nedves ujjal átfordítva. Miért ajánljuk? A legjobb kelési arány csak kézi forgatással érhető el, mivel a tojások természetes módon fekszenek, így a gép kapacitása / férőhelye jobban kihasználható.

A keltetőgépek mellé automata tojásforgató külön kiegészítőként rendelhető. A rajta lévő motor, lassú áttételű, így a tojások forgatását folyamatosan végzi. A bölcsők, két óra eltelte alatt fordulnak el jobbról- balra. Folyamatos keltetéshez ajánlott, azonban jobb kelési arány nem érhető el vele, mint a hagyományos kézi forgatással. Léteznek félautomata, motor nélküli forgatók is, de ezek hátulütője, hogy a ciklikus gyakori forgatása nem biztosítható.

Garancia időtartama 1 év, gyors szerviz háttérrel.

A csomag tartalma:

80 férőhelyes Anna tojáskeltető inkubátor, fűtőegységgel, kivehető párologtató tálcákkal, tojástartó hálóval (Külön választható opció, az automata forgató ami később is beszerezhető, de az ellenőrző hőmérő, és páramérő használata ajánlott!)
Használati útmutató

Aktuális áraink, weboldalunkon találhatók:
https://heatcontroll.hu/keltetogep_anna/keltetogep-anna-80xps

Összes keltetőnk:
https://heatcontroll.hu/hungarocell-keltetogepek

Kapcsolat a hirdetővel
  • HeatControll Kft.

  • 7055960-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Becsehely

Becsehely
Becsehely


Hasonló hirdetések

  • Anna 140 háztáji keltetőgép
    Becsehely, Táncsics utca 4.
    A keltetőgép 140db tyúk tojás keltetésére alkalmas, anyaga 30mm vastagságú XPS hungarocell, külső mérete 600x700x260mm. Alkalmas minden háztáji szárnyas: tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk, fácán, fogoly, fürj keltetéséhez. Méretének köszönhetően ...
    • Egyéb eladó - Becsehely
    6 napja, 9 órája
  • Anna 60 mini keltetőgép
    Becsehely, Becsehely, Becsehely
    A keltetőgép legkisebb változata 60db tyúk tojás keltetésére alkalmas, anyaga 30mm vastagságú XPS hungarocell, külső mérete 400x500x260mm. Alkalmas minden háztáji szárnyas: tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk, fácán, fogoly, fürj keltetéséhez. A ke...
    • Egyéb eladó - Becsehely
    6 napja, 9 órája
  • Keltetőgép fűtés automata hangolással
    Becsehely, Becsehely, Becsehely
    A fűtőegység az automata hangolással, 0,01°C felbontásban megtanulja, hogy mennyi fűtés szükséges a keltetőgép 0,1°C-os hőmérséklet pontos tartásához. Így, állandó hőmérsékletet biztosít a keltetés egész ideje alatt. A beépített PID szabályzó, szakas...
    • Egyéb eladó - Becsehely
    6 napja, 9 órája
  • Jotes SPD 30B 380 voltos ipari síkköszörű
    Becsehely
    Eladó egy Jotes SPD 30B 380 voltos ipari síkköszörű. Mi aprítógép késeinek köszörülésére használtuk, de típusváltás miatt már más technológiával dolgozunk. Adatok: Maximális köszörülési hossz: 1000 mm Maximális köszörülési szélesség: 300 mm Munkafelü...
    • Egyéb eladó - Becsehely
    1 hete, 1 napja
    1 300 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • HeatControll Kft.

  • 7055960-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Becsehely

Becsehely
Becsehely