Titanic "Az óceán szíve" karkötő

3 019 Ft
Ráckeve
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7053614
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Titanic "Az óceán szíve" karkötő egy csodálatos és elegáns ékszer, melyet az ikonikus Titanic című film ihletett. Ez a karkötő a történelmi hajó romantikáját és vonzását ragadja meg egyetlen szép darabban. A karkötőt gyönyörű kék kövek díszítik, melyek ragyogóak és exkluzívak. Az aprólékosan megmunkált kövek az óceán kékjét idézik, amelynek mélyén a Titanic nyugvott. Az ékszer minőségi anyagokból, figyelmes kézzel készült, hogy tökéletes megjelenést nyújtson. A Titanic "Az óceán szíve" karkötő egyedülálló stílusa és kifinomultsága miatt minden alkalomra megfelelő. Hordható estélyi ruhához vagy akár mindennapi szettekhez is. Ez a karkötő kiválóan kiemeli a viselőjének egyéni stílusát, és mindig vonzó megjelenést biztosít. Csodálatos ajándékként is szolgálhat szeretteink számára, hiszen rendkívüli szépsége, különlegessége és a Titanic emlékét közvetítő jelentése különleges érzelmeket kelt. Ezzel a karkötővel meglephetünk valakit az életének egy különleges eseményén vagy csak azért, hogy megmutassuk, mennyire fontos a számunkra. Ne habozz, válaszd a Titanic "Az óceán szíve" karkötőt a tökéletes ajándék megvásárlásához! Élvezd a luxust és a szépséget, amit ez a karkötő nyújt, és hadd keltse életre a szeretett személy a Titanic történetét minden alkalommal, amikor magára veszi.



Vedd figyelembe, hogy mi minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és számlát adunk! Ne vásárolj kétes eredetű termékeket!




A webshopban Titanic nyaklánc, fülbevaló és karkötő is megvásárolható. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmedet, hogy színárnyalatbeli eltérések vannak a termékek között, így szettként nem javasoljuk a viselésüket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Trendi Cuccok Webáruház

  • +3620-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Ráckeve


Hasonló hirdetések

  • Titanic
    Ráckeve
    A Titanic "Az óceán szíve" nyaklánc egy lenyűgöző és elegáns ékszer, melyet a híres film, a Titanic ihletett. Ez a csodálatos nyaklánc a románc és szenvedély jelképe, és tökéletes kiegészítője a mindennapi vagy ünnepi viseleteknek. A nyaklánc középpo...
    • Ékszer, Óra - Ráckeve
    1 napja, 7 órája
    3 019 Ft
  • Titanic
    Ráckeve
    A strasszkövekkel kirakott Titanic fülbevaló egyedi, szív alakú óceán kövekkel van díszítve. Az óceán kövek különleges színekkel és textúrákkal rendelkeznek, amelyek csodálatosan ragyognak az ezüst alapanyagban. Az óceán szíve fülbevaló kényelem és s...
    • Ékszer, Óra - Ráckeve
    2 hete
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Trendi Cuccok Webáruház

  • +3620-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ráckeve