Esperanza EHF001KE, Hurricane, 50W, 40cm, 3-fokozatos, Oszcillációs, Fekete-Szürke, Álló ventilátor

9 781 Ft
Budapest
3 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6662075
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Erős hűtés: Az Esperanza EHF001KE álló ventilátor ideális választás a meleg nyári napokra, amikor frissítő levegőre van szükség. A 50W-os erős motorja hatékonyan hűt és kellemes légáramot biztosít. A 40 cm-es lapátok nagyobb területre képesek a levegőt eloszlatni, így gyorsan csökkenti a hőmérsékletet a szobában.

Csendes működés: Az Esperanza EHF001KE ventilátor rendkívül csendes működésű, így nem zavarja meg a nyugalmat vagy a koncentrációt. A hangteljesítmény szintje mindössze 56 dB, amely lehetővé teszi a kellemes hűtést anélkül, hogy kellemetlenséget okozna. Használhatod a ventilátort az irodában, a hálószobában vagy a nappaliban anélkül, hogy zavaró zajt okozna.

Oszcillációs funkció: Az Esperanza EHF001KE ventilátor oszcillációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű eloszlását a szobában. Ez a ventilátor 90°-os oszcillációval rendelkezik, így a frissítő szellő minden irányba eljut. Így több ember élvezheti a kellemes hűsítést és kényelmet.

Stílusos design: Az Esperanza EHF001KE ventilátor fekete színével elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Kompakt mérete és modern kialakítása lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen a környezetbe. Emellett a ventilátor magassága állítható, így testreszabhatod a szoba körülményeihez és a személyes igényeidhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest