Philips HX9911/27 DiamondClean 9000 4 üzemmód, 3 intenzitás, Lítium-ion Fehér elektromos fogkefe - P

85 665 Ft
Budapest
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11049930
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A DiamondClean 9000 útmutatást nyújt Önnek az egészséges fogmosási szokások javításához és fenntartásához. A beépített intelligens érzékelők tudatják, ha túl nagy nyomást fejt ki, és a fogmosási Sonicare alkalmazással történő követésével hozzáfér a folyamatjelentéshez is, amely segít nyomon követni, hogy mennyit fejlődött az idő múlásával.

A DiamondClean 9000 a Clean, a White+, a Gum Health és a Deep Clean+ funkciókkal minden fogmosási igényről gondoskodik. A Clean üzemmód a mindennapos (ám nem mindennapi hatékonyságú) tisztításra, a White+ a foltok eltávolítására, a Gum Health a fogíny gyengéd, mégis hatékony tisztítására, a Deep Clean+ pedig az élénkítő mélytisztításra szolgál. A három intenzitás révén lehetősége nyílik, hogy válasszon a nagyobb tisztítóerővel járó magasabb és az érzékenyebb szájüregekhez javasolt alacsonyabb fokozat között.

Az intelligens kefefejek garantálják, hogy Ön a lehető legjobb tisztítás eléréséhez megfelelő üzemmódot és intenzitást használja. Például tegyük fel, hogy W3 Premium White kefefejet használ. A DiamondClean 9000 BrushSync technológiája automatikusan szinkronizálja a fogkefefejet White+ móddal, így segít fehéríteni fogait.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest