Braun Oral-B iO10 Fekete Szónikus Elektromos fogkefe

120 713 Ft
Budapest
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10560491
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Forradalmi iO technológia

Az iO 10 elektromos fogkefe és a forradalmian új iO Sense intelligens töltőállvány személyre szabott fogmosást és valós idejű visszajelzést nyújt, így irányítja Önt a tökéletes lefedettség, a megfelelő fogmosási idő és nyomáserősség érdekében, a kellemesen könnyed tisztításért. A gyengéd mikrovibrációk és a fogászati eszközök ihlette, különleges, kerek fogkefefej kombinációja a professzionális tisztítás élményét nyújtja minden nap. A legjobb eredmény érdekében 3 havonta cserélje le az Oral-B iO fogkefefejet.

A professzionális tisztaság érzése. Minden egyes nap.

Az Oral-B eddigi legkiválóbb tisztítása forradalmian új, mágneses iO technológiával a professzionális tisztaság érzéséért, és a legkorszerűbb személyre szabott fogmosásért.

Az Oral-B legkiválóbb tisztítása.

Az érzékeny fogakhoz és ínyhez tervezett iO magában ötvözi az Oral-B különleges, kerek fogkefefejét és a gyengéd mikrovibrációt kibocsájtó sörtéket a szájüreg friss, tiszta érzetéért, valamint már egyetlen hét alatt 100%-kal egészségesebbé teszik a fogínyt

iO Sense okostöltőállvány

Az iO Sense okos töltőállvány személyre szabott „live-coaching” útmutatást nyújt, és intuitív módon, valós időben irányítja Önt a személyre szabott tisztításért

Gyorstöltő egység

Mágneses töltő is tartozik hozzá, mely nagyjából 3 óra alatt teljesen feltölti a készüléket.

Precíziós MI technológia

3D-s fogfelület-feltérképező funkciója mesterséges intelligenciával követi nyomon a külső-, a belső-, valamint a rágófelületek tisztítását; és útmutatást nyújt a legalaposabb fogmosás érdekében.

Kommunikációs kijelző

Interaktív, színes kijelzője megjeleníti a fontos információkat: a fogmosási üzemmód és a fejcsere-emlékeztető kijelzése mellett köszönti Önt bekapcsoláskor, és egy mosollyal ismeri el a megfelelően elvégzett fogmosást.

Tisztítási üzemmódok

7 fogmosási üzemmóddal rendelkezik, hogy személyre szabott fogmosást tegyen lehetővé: Mindennapos tisztítás, érzékeny, fogínyápoló, intenzív tisztítás, fogfehérítő, rendkívül érzékeny, nyelvtisztító.

Fogínyvédelem

Az okos nyomásérzékelő piros, fehér vagy zöld színnel jelzi, ha túl erősen, túl gyengén vagy megfelelő erősséggel mossa a fogát

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest