Insta360 ONE RS Twin 48MP 360° 4K 60FPS Ultra HD Fekete-Piros sportkamera

272 646 Ft
Budapest
3 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651087
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Insta360 ONE RS
Teljes rugalmasság. Kompromisszumok nélkül. Az egyetlen akciókamera, amely észbontó 360 és nagy látószögű akciófelvételeket készít, mindössze egy objektív cseréjével.

4K Boost lencse
A 4K Boost objektívvel a célpontra összpontosíthat az akcióban. Robusztus és tartós, új 1/2" 48MP képérzékelővel a részletesebb 4K 60fps videók és 48MP fényképek érdekében.

48MP fotók
4x több megapixel. Rögzítse a tökéletes pillanatok extra részletességét, jobb színekkel és megvilágítással.

6K Szélesvásznú mód
Készítsen ultra részletgazdag 6K felvételeket, amelyek egy hollywoodi filmben is jól mutatnának, klasszikus 2,35:1 arányban a szélesvásznú megjelenítéshez.

5.7K 360° lencse
Először lőj, aztán mutass rá. Rögzítse az akciót minden szögből, majd válassza ki, hogy mire fókuszáljon a 360 reframing segítségével. Használja az Invisible Selfie Stickkel együtt a harmadik személyből készített felvételekhez.

5.3K 1-Inch lencse
A Leicával közösen kifejlesztett 1 hüvelykes széles látószögű objektív a legnagyobb képérzékelővel rendelkezik az akciókamerák közül. Készítsen 5,3K széles látószögű felvételeket pontos részletekkel és élethű színekkel - még gyenge fényviszonyok mellett is.

Harmadik személyű nézet
Valami epikus dolgot csinálsz, de senki sincs a közelben, aki segíthetne a felvétel elkészítésében? Rögzíts őrületes harmadik személyű perspektívákat az Invisible Selfie Stick segítségével. Garantáltan azt kérdezik majd az emberek, hogy "ezt hogy vetted fel?"!

FlowState stabilizáció
Vajsima képstabilizálás, függetlenül attól, hogy milyen objektívet használsz. A nagy teljesítményű RS Core mostantól FlowState stabilizációt biztosít a kamerában, ha széles látószögű objektívekkel párosítjuk. Nincs szükség szerkesztésre.

Vízszintes zárás
Tökéletesen vízszintes felvételek, függetlenül attól, hogy mennyire dönti meg a kamerát. Mindhárom objektív támogatja a 360°-os horizont kiegyenlítést.

Aktív HDR
Innovatív új HDR videomód akciósportokhoz. A 4K Boost objektív aktív HDR funkciója mozgás közben stabilizálja a videót, miközben a részletek a fénypontokban és az árnyékokban is megmaradnak, így a felvételek élénkebbek lesznek.

Lassított felvétel
Lassítsd le az akciót akár 8-szorosára a 4K Boost objektívvel, vagy pásztázz és fókuszálj egy gyilkos pillanatra a 360-as objektív 4x-es lassított felvételével.

Akcióra született
- 5m-ig vízálló
- A nagy teljesítményű csatlakozók és az egyedi szerkezeti kialakítás stabil kapcsolatot tesznek lehetővé a modok között, még az akció magasságában is.

Gyorsabb WiFi
A Core teljesen új hardverének köszönhetően gyorsabban továbbíthatja és szerkesztheti fájljait az Insta360 alkalmazásban.

Tisztább hang
Az RS Core már tartalmaz egy további mikrofont a jobb hangfelvételekért és egy szélzaj-csökkentő algoritmust a nemkívánatos zajok eltávolításáért.

Instant Zoom
Digitálisan akár 2,7-szeresre is nagyíthat egy témára felvétel közben - nem kell előre beállítania a felvételt.

Gyors menü
Egyetlen érintéssel egy helyen érheti el az összes kedvenc felvételkészítő előbeállítását. Váltson üzemmódot menet közben, hogy lépést tartson az akcióval.

Nagyobb akkumulátor
Az új 1445mAh kapacitású akkumulátorral, amely most 21%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik.

Megkönnyített szerkesztés
Insta360 App: Hatékony szerkesztőeszközök az Ön keze ügyében. Hagyja, hogy az automatikus szerkesztőeszközök és sablonok segítségével a mesterséges intelligencia végezze el a munkát, vagy tárcsázza a szerkesztést a számos manuális vezérlőelemmel.

Tartalma:


4K Boost objektív

360 objektív

One RS Core

One RS akkumulátor

Védősapka a 360 objektívre

Rögzítőkonzol

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest