Thrustmaster T16000M FCS Hotas PC USB fekete/sárga joystick - THRUSTMASTER

56 839 Ft
Budapest
3 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7414121
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Thrustmaster T16000M FCS Hotas PC USB fekete/sárga joystick

A Thrustmaster ergonomikusan kialakított joystickja széles kartámasszal van felszerelve, amely nagyobb kényelmet biztosít repülőgép vezetés közben a polgári repülőgépektől a futurisztikus katonai űrhajókig. Fel van szerelve négy független tengellyel, egy többirányú fejkapcsolóval, panoráma nézethez, valamint ravaszokkal, amik irányítják a fékeket a polgári repülőkön vagy gyorstüzelésre használhatók katonai repülőkön. A joystick alja súlyozott talp a stabilitás jegyében. A magas szintű irányítást végezheti jobb- és balkezes is, mert tartalmaz 3 cserélhető alkatrészt a tökéletes illeszkedés beállításához bármely kéznél.

A joystickban található mágneses érzékelők biztosítják a súrlódásmentes mozgást a pontosság érdekében, ami 256-szor jobb, mint a jelenlegi rendszereknél. A botban található 2,8 mm-es tekercsrugó szilárd, lineáris és sima rugalmasságot biztosít a szabályozás során. A sima mozgások és a nagy pontosság soha nem látott finomságot tesznek lehetővé. A gázpedál rendelkezik S. M. A. R. T technológiával (5 alap tengellyel és opcionális külső 3 tengelyes TFRP kormány csatlakozóval). Intuitív és természetes kontrollt kapsz, amitől majd úgy érzed, mintha egy pilótafülkében ülnél.

Műszaki adatok:

Játék joystick gázpedállal
16 programozható gomb - 12 4 alapot a joystick, 1 osmicestn kapcsoló
A korszerű programozó szoftver PC
Ergonomikus kialakítás a maximális kényelme
a kétkezes
4 független tengely
páratlan pontosság
Sebészi pontosság

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest